Accountmanager

 

Over Sigmax Law Enforcement
Digitaliseren van processen in parkeermanagement, handhaving & toezicht: dat is waar onze 200+ professionals zich elke dag voor inzetten. Wij zijn er trots op voor meer dan 100 Nederlandse en Belgische gemeenten en politieregio’s te mogen werken, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland werken met slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen

 

 Accountmanager
In een wereld met langere salespaden, creëer jij continu je eigen kans

 

Over de functie
In deze rol ben jij één van onze dynamische jagers die in staat is problemen bij bedrijven op te sporen en op te lossen. Waar je kansen voor CityPermit ziet, weet je organisaties bewust te maken van hun precieze behoefte en deze in te vullen met onze CityPermit oplossingen. Je beschikt over het talent verbanden te leggen tussen uitdagingen bij gemeentes, zodat je snel en kundig advies kunt geven.
Omdat salespaden bij deze business unit traditioneel van langere duur zijn door de aard van onze business en de grootte van klanten, acteer je op meerdere klantprojecten tegelijkertijd en weet jouw weg te vinden binnen lange en complexe beslissingstrajecten.

 

Als sales consultant ben je verantwoordelijk vanaf de lead tot aan gemaakte deals! Samen met de Business Unit Manager Law Enforcement kijk je naar mogelijkheden en ontwikkelingen, zowel op zakelijk alsmede persoonlijk vlak. Je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen en bent erop gebrand resultaten neer te zetten door mooie deals met klanten van naam te onderhandelen.

 

Naast verdere aanscherping van je salesvaardigheden middels training, ben je ook bereid jezelf verder te verdiepen in het domein parkeren en online dienstverlening gemeentelijke markt. Hierdoor ben je in staat te participeren in het ontwikkelen van nieuwe proposities.

 

 

Wat vragen wij?

  • Minimaal een afgeronde economische of technische opleiding op HBO- of WO-niveau
  • Tenminste 5 jaar ervaring met sales en hierin een gunstig track record
  • Software ervaring is een must
  • Je werkt zelfstandig, zelfsturend en ondernemend, maar ook als teamplayer kun je uit de voeten
  • Je werkt planmatig, resultaatgericht en beschikt over charisma
  • Ervaring om diverse stakeholders te enthousiasmeren en processen te oplossingsgericht te analyseren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Interesse? Overtuig ons!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.