Accountmanager

Over Field Service Solutions

We help you grow’; dat is de belofte die we bij Sigmax Field Service Solutions maken. Al meer dan 20 jaar helpen we gepassioneerd field serviceorganisaties verder middels onze gedegen proceskennis en innovatieve, mobiele software. We ontwikkelen en implementeren volledig geïntegreerde, veilige oplossingen voor bedrijven die het verschil willen maken en hun klanten centraal zetten. Onze software, Connect, helpt organisaties met o.a. een efficiëntere planning, het verbeteren van de first-time-fix en predictive maintenance.

 

Door middel van ons Field Service Groeimodel helpen we serviceorganisaties steeds beter te presteren. We stellen de organisatie centraal, maken inzichtelijk waar uitdagingen en kansen liggen en brengen dit samen tot een concreet plan met oplossingen die de organisatie verder brengen. Onze slogan ‘We help you grow’ drukt hierin onze toewijding uit.

 

Jouw uitdaging

Bij Sigmax Field Service Solutions vinden we het belangrijk een ware partner voor onze klanten te zijn. Om dit te blijven garanderen zijn we op zoek naar een accountmanager die onze klanten ondersteunt én onze oplossingen in de markt zet. Je weet onze klanten te inspireren en speelt proactief in op klantwensen en behoeftes en vertaalt deze, in samenwerking met onze business consultants, naar een passend advies en offerte.

 

Daarnaast bewaak je de offertetrajecten en de opvolging. Je zorgt dat de verkoop- en managementinformatie wordt bijgewerkt en dat de binnengekomen opdracht goed wordt overgedragen aan het implementatieteam. Als accountmanager ben je commercieel verantwoordelijk gedurende het gehele traject.  

 

Jouw bagage

 • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding;
 • Je bent zelfstandig, zelfsturend en ondernemend, maar ook een initiatiefrijke teamplayer;
 • Je hebt een golden touch als het gaat om het signaleren en verzilveren van kansen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt de intrinsieke drive om klanten verder te helpen
 • Ervaring met het omzetten van bedrijfsprocessen naar technische oplossingen is een must.

 

Wat we bieden

Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

 • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
 • Leuke jaarlijkse uitjes
 • Onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.