Afstudeeropdracht Expertisecentrum

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Sigmax Shared Services
Sigmax Shared Services helpt en adviseert de business units Law Enforcement, Field Mobility, Public Transport en SequriX. Denk aan juridische- en personeelszaken, maar ook office management, marketing en communicatie, financiële administratie en de servicedesk maken hier deel van uit.

 

De opdracht
De servicedesk ambieert om niet alleen het verlengstuk van Sigmax’ salesafdelingen te kunnen zijn, proactief te kunnen optreden en om zelf opgebouwde documentatie ook met de klant te kunnen delen. We willen dicht bij de klant staan, trainingen aanbieden, extra dienstverlening geven, kortom; de klant volledig ontzorgen en zorgen voor de ‘wow-factor’. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig: Hoe kan de servicedesk van Sigmax uitgroeien tot een expertisecentrum?
We zouden graag willen weten waaraan een expertisecentrum moet voldoen en op welke manier de servicedesk dat bereiken kan. Er ligt dus een onderzoeksopdracht klaar, waarbij we met de uitkomsten graag aan de slag willen!

Wie zoeken wij?

Een student student HBO-ICT Business, WO Bsc Business & IT of WO Msc Business Information Technology die

 • samen met het team én andere studenten kan samenwerken;
 • daarnaast ook zelfstandig kan werken;
 • de juiste mensen betrekt bij het project;
 • een goede balans kan maken tussen het werken aan de scriptie en de opdracht voor Sigmax;
  goed kan plannen

 

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Werken voor grote organisaties zoals de NS en Carglass;
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes

 

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.