Afstudeeropdracht: Data voor OTAP-omgevingen beschikbaar stellen

Voor onze business unit Law Enforcement zoeken een positieve, gedreven HBO-ICT afstudeerder.

 

De opdracht

Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een student die onderzoek wil doen naar het eenvoudig en geautomatiseerd beschikbaar stellen van data voor de verschillende OTAP-omgevingen.

CityPermit is onderdeel van de business unit Law Enforcement. CityPermit is het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee zij burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch via het internet kunnen laten regelen. Denk hierbij aan het toetsen van het parkeerbeleid van de gemeente middels een beslisboom, de financiële afhandeling van uitgegeven ver­gunningen en het beheer van het parkeergebied.

 

Deze opdracht bestaat uit het onderzoeken van een aantal stellingen. Hoe kunnen wij een set data uit de live omgeving krijgen om een product issue in een veilige omgeving te reproduceren en te oplossen. Daarbij rekening houden met privacygevoelige gegevens. Daarnaast willen we een (set) data uit de live omgeving kunnen gebruiken om OTAP omgevingen te voorzien van geanonimiseerde en tevens representatieve data.

 

Sigmax Law Enforcement werkt met:

O.a. .NET Framework (C#, ASP.NET, ASP.NET MVC, WCF en WPF), SQL en Angular

 

Wat we doen
Bij ons bedrijfsonderdeel Law Enforcement digitaliseren we processen in handhaving & toezicht. Met andere woorden, we maken serieuze applicaties, zowel front- als backend en ook mobiel. We werken voor meer dan 100 Nederlandse, Belgische en Zwitserse gemeenten en politieregio’s, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland gebruiken de slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen.

 

Wat we bieden
Afstuderen bij Sigmax betekent aan de slag gaan in:

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een iconisch pand met op elke verdieping onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is deze opdracht echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.