Afstudeerstage: expertisecentrum

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

De Servicedesk

De Servicedesk van Sigmax is een skilled team en voert de werkzaamheden uit op het gebied van onder andere soft- en hardware support, analyses, monitoring, controles, reparaties en tests. De behoeften, doelstellingen en uitdagingen van de verschillende business units binnen Sigmax en de bijbehorende klanten staan daarbij centraal. De Servicedesk levert op deze manier support en diensten aan zowel de medewerkers binnen het bedrijf als de eindklanten van de organisatie.

 

De opdracht

De Servicedesk ambieert om het verlengstuk van Sigmax’ salesafdelingen te zijn, proactief te kunnen optreden richting klanten en om zelf opgebouwde documentatie ook met de klant te delen. Hiervoor willen we als team dicht bij de klant staan, trainingen aanbieden en extra dienstverlening geven. Kortom: de klant volledig ontzorgen en de ‘wow-factor’ creëren. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! De hoofdvraag tijdens je stage is dan ook: hoe kan de Servicedesk van Sigmax uitgroeien tot een expertisecentrum?

 

We willen graag onderzoeken waar een expertisecentrum aan moet voldoen en op welke manier de Servicedesk dit bereiken kan. Er ligt dus een onderzoeksopdracht klaar, waarbij we direct met de uitkomsten aan de slag willen!

Wie zoeken wij?

Een student HBO-ICT Business, WO Bsc Business & IT of WO Msc Business Information Technology die:

 • Samen met het team én andere studenten kan samenwerken;
 • Daarnaast ook zelfstandig kan werken;
 • De juiste mensen betrekt bij het project;
 • Een goede balans kan maken tussen het werken aan de scriptie en de opdracht voor Sigmax.

 

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.