Afstudeerstage: verbetering Agile testproces

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

 

De opdracht

Om het ontwikkelproces binnen CityPermit meer te stroomlijnen, is er behoefte aan een inventarisatie en verbetering van verschillende knelpunten in het proces. In de praktijk blijkt bijvoorbeeld dat uitgewerkte en gerealiseerde User Stories moeilijk eenduidig te testen zijn. Daardoor is het lastig om te bepalen of het gedane werk daadwerkelijk is afgerond. Dit kan resulteren in veel rework en bugs.

 

Jouw opdracht is om met betrekking tot het testproces de belangrijkste knelpunten in het ontwikkelproces in kaart te brengen. Je werkt verbetervoorstellen uit en implementeert vervolgens de belangrijkste verbeteringen.

Wie zoeken wij?

Een student HBO-ICT Software Engineering (of IT Service Management), die:

  • Enthousiast wordt van softwareontwikkeling en bedrijfskunde;
  • Goed kan samenwerken in een informeel, dynamisch, Agile en deskundig team;
  • Affiniteit heeft met procesmatig werken.

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.