Angular Developer

Ben jij de specialist in Angular ontwikkeling die blij wordt van een rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

Met onze SaaS-oplossing helpen we gemeenten met het coördineren en handhaven van een veilige stad. De boa’s op straat, parkeerhandhaving, cameratoezicht, milieuzones en vergunningen zijn thema’s waar we met onze software op inspelen. Daarmee lopen we voorop in Europa en zijn we markleider in de Benelux. We hebben behoefte aan versterking op het gebied van front-end ontwikkeling en zijn daarvoor op zoek naar een Angular Developer.

Wat ga je doen?

Als Angular Developer ga jij je bezighouden met het ontwikkelen van onze front-end. Daarbij is het jouw kerntaak om onze huidige functionaliteiten om te zetten naar Angular en nieuwe functionaliteiten in Angular te implementeren. Onze applicatie is ooit gebouwd met aspx en AngularJS. We zijn momenteel bezig dit om te zetten naar Angular. We gebruiken de migratie naar Angular om niet alleen de front-end maar ook de api’s en een stuk business logic te moderniseren. Daarin is een grote rol voor jou weggelegd en heb je veel vrijheid om structurele verbeteringen voor ons product te maken.

Onze softwareteams bouwen allemaal een deel van het product. Als Angular Developers trekken jullie met elkaar op en controleren elkaars werk. Communicatie is essentieel omdat jouw wijzigingen consequenties kunnen hebben voor wat een ander team bouwt. 

Jouw collega’s

Eigenlijk werk je in twee teams. Je krijgt één van onze development teams als thuisbasis waar je bijdraagt aan hun deel van het product. Maar je werkt ook in een team met de andere Angular Developers waarbij jullie samen naar de gehele front-end kijken en zorgen voor een eenduidige stijl. De sfeer onderling is goed, collega’s zijn behulpvaardig en er wordt veel gelachen.

Wat wij van jou verwachten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

 • Je hebt ervaring als developer met Angular;

 • Je gaat aan de slag met de volgende technieken:
  – Angular v16, Angular Material, NGRX, RxJS;
  – Cypress, Jest;
  – API’s, SignalR;
  – HTML, Scss.
  Ervaring met één of meerder van deze technieken is een pre.
 • Het is een pre als je al ervaring hebt met C# (voor api’s) en een stukje business logic.

Waarom jij bij Sigmax wil werken

Als jij bij ons aan de slag gaat als Angular Developer dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een energietoeslag;
 • Veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen door incompany trainingen, individuele trainingen en opleidingen;
 • Een goed georganiseerde en ambitieuze werkgever met een open cultuur en korte lijntjes;
 • En nog veel meer…. zoals gave personeelsevents, goede koffie en vers fruit op kantoor.

Over Sigmax en jouw business unit

Met ongeveer 160 Sigmax’ers zijn we gevestigd in een schitterend modern kantoor op het kennispark in Enschede. Samen maken we software voor onze Nederlandse en internationale klanten. Tot ons porfolio rekenen we grote steden, toonaangevende ov-bedrijven en bekende servicebedrijven. We helpen ze slimmer en efficiënter te werken door middel van software.

Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningensysteem ‘CityPermit’. Al meer dan 200 gemeenten werken met onze software waaronder Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen.

Interesse? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie bij Sigmax. Dan ontvangen we graag je sollicitatie met een cv en korte motivatie of toelichting erbij. Heb je nog vragen over de vacature? Dan mag je altijd contact opnemen met Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) 053 480 3100 of door te mailen naar vacatures@sigmax.nl

Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00