Bijbaan: Junior Technisch Consultant

Sta jij open voor nieuwe ontwikkelingen?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Field Service Solutions

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Bij de business unit Field Service Solutions ontwikkelen we software voor servicebedrijven onder de naam ‘Connect’. Via Connect’s mobiele applicatie doorlopen monteurs van onze klanten zoals Carglass en Geas, volledig up-to-date hun dienst. Of het nu gaat om klantcontact, materiaalregistratie óf het plannen van een vervolgafspraak; de monteur is steeds slechts één knop verwijderd van het succesvol afhandelen van een serviceopdracht. Zo wordt er moeiteloos ingespeeld op voorzien én onvoorzien onderhoud en worden klantverwachtingen overtroffen met onze software. Ter aanvulling op ons team zijn we op zoek naar een bijbaanstudent voor 8-16 uur per week.

Dit wordt jouw job

Als junior Technisch Consultant ondersteun je de Technisch Consultant met zijn dagelijkse werkzaamheden. Je levert een belangrijke ondersteuning in het oplossen van (complexe) klantvraagstukken welke doorgezet worden door onze collega’s van de Servicedesk. Je wordt opgeleid in het product Connect, de software voor onze servicebedrijven, zodat je periodieke omgevingsupdates en nieuwe installaties kunt verzorgen. Daarnaast word je meegenomen in de tooling die gebruikt wordt (MDM), hoe Bug Fix en Future releases worden getest, hoe de technische koppelingen (ERP/EPS) werken en krijg je inzicht in hoe ons product wordt onderhouden (hosting). Ook ben je samen met de Technisch Consultant verantwoordelijk voor de gehele technische implementatie van een project zowel voor- als na het inladen van de configuraties. Vind je het ook leuk om richting onze klanten een technisch adviserende rol in te nemen? In deze functie zijn de mogelijkheden om vanuit pre-sales technisch betrokken te zijn!

Wat jou uniek maakt

 • Je bent een hbo- of wo student en je volgt een technische opleiding;
 • Je bent tussen de 8 en 16 uur per weer beschikbaar (in overleg is er veel mogelijk);
 • Enige kennis van SQL, IIS, Webservice, XML/SOAP is in deze functie zeker een pre;
 • Je wilt graag relevante werkervaring opdoen in een dynamisch bedrijf;
 • Je bent analytisch, leergierig en betrokken;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit.

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Leonie Bloemen (Team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt mogelijk een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

004

Leonie Bloemen

Student Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00