Business Analist

Wat wij doen

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten de handvaten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad.

 

CityControl is een breed platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen middels kentekenherkenning camera’s. Inmiddels maken 186 gemeenten al gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het handhavingsplatform wordt onder andere gebruikt voor het uitschrijven van boetes voor wildplassen tot en met het beoordelen van beelden die scanauto’s maken.

 

Wie ben je?

Jij daagt jezelf uit om de gebruikers van onze producten te leren kennen en te leren wat hun behoeftes zijn. Je vindt het dan ook leuk om veel persoonlijk contact met klanten, collega’s en andere stakeholders te hebben. Je schrijft geen dikke pakken documentatie, maar bent in staat jouw kennis over te dragen aan onze engineers door middel van user stories en whiteboard sessies. 

 

Je vindt het leuk om deze kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor Sigmax Law Enforcement. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

 

Wat ga je doen?
Als business analist sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de gebruikers en het engineering team. Je interviewt stakeholders om de behoefte in kaart te brengen en vertaalt deze naar oplossingsrichtingen. Je toetst de haalbaarheid van verschillende oplossingsrichtingen. Je werkt requirements uit en prioriteert deze in nauwe samenwerking met jouw interne en/of externe klant. Op basis van deze informatie ben je in staat om heldere kaders te scheppen en deze intern en extern te communiceren.

Daarnaast beschik je over

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding met een sterk ICT-component;
  • Enkele jaren ervaring als Informatie Analist/ Business Analist/ Requirements Engineer;
  • Kennis van en ervaring met moderne technologieën en methodieken zoals Swimlanes/ Use Cases/ Userstories/ Interview technieken, UML, Agile/Scrum/Continuous Integration en delivery.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Een geldig rijbewijs B.

 

Wat we bieden

Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Iedere dag onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.