Business Unit Manager – Public Transport

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en service bedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Ter uitbreiding van onze business unit Sigmax Public Transport zoeken wij een Business Unit Manager.

 

Wat wij doen    
Als business unit manager ben  je verantwoordelijk voor het sturen en ontwikkelen van de business unit Public Transport. Deze business unit levert efficiënte en flexibele oplossingen voor slimme betaling en handhaving in het OV. Denk hierbij aan diverse betaalmogelijkheden, vervoersbewijs controle en verbaliseren van gedrag. Door middel van toegankelijke en flexibele software kunnen controleurs adequaat handelen binnen hun werkomgeving: het openbaar vervoer in Nederland.

 

Wat jij gaat doen             
Vanuit je kennis en ervaring met complexe IT of software vraagstukken ben je in staat om de werkzaamheden binnen het team aan te sturen. De verantwoordelijkheid voor de aansturing draag je samen met het Management Team. Je bepaalt richting van deze veelbelovende business unit, door middel van een visie die passend is bij de ontwikkelingen binnen de OV branche. Door je enthousiasme lijkt het bijna moeiteloos hoe jij voor de plannen draagvlak creëert binnen het team. Daarnaast schrikt vakjargon als EMV, 2D Barcode en Open Loop jou niet af, want jij maakt je deze ‘taal’ snel eigen.

 

Als volwaardig gesprekspartner ben jij de schakel tussen het management van de OV-organisaties en Sigmax. Door kennis van soortgelijke branches heb je begrip voor de complexiteit en de doorlooptijden die hiermee gepaard gaan, daarnaast krijg je door jouw drive mensen mee en blijf je vol energie doorgaan. Naast het benodigde inzicht in de mogelijkheden van het ontwerpen en onderhouden van de software, is heldere terugkoppeling naar het team belangrijk. Je omschrijft jezelf als mensgericht en besteedt de nodige tijd en aandacht aan het team. De balans tussen mens en techniek vind jij, net als Sigmax, erg belangrijk.  

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Business Unit Manager bij Sigmax vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Klaar voor een volgende stap in zijn/haar loopbaan;
  • Een commerciële, resultaatgerichte, transparante en energieke instelling;
  • Ervaring met het aansturen van complexe IT of software vraagstukken;
  • Ervaring met P&L verantwoordelijkheid is een pre;
  • Bedrijfskundige achtergrond is een pre.

 

Wat we bieden

Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Iedere dag onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.