Carrière

Zonder mensen geen organisatie, zonder professionals geen innovatieve software oplossingen. De mensen van Sigmax maken het verschil. Zij denken in mogelijkheden en zetten alles op alles om samen een oplossing te bedenken die de manier van werken van klanten het beste ondersteunt. Ze zijn enthousiast over hun werk en gedreven om het nog jaren te blijven doen.

 

Een Sigmax’er weet dat uitdagend werk en plezier hand in hand gaan. Elkaar positief stimuleren, op de werkvloer en daarbuiten, dat is Sigmax mentaliteit. Spectaculaire personeelsuitjes en de vrijdagmiddagborrel maken werken bij Sigmax leuk!

 

Heb jij het in je?
Help ons het mobiele werken van morgen vorm te geven en ontwikkel slimme state-of-the-art oplossingen waar de mensen in het veld graag mee werken. Ook marketing en sales professionals vinden bij Sigmax volop (internationale) uitdaging!

Bepaal je richting en maak carrière bij Sigmax

Bij Sigmax vind je een uitdagende baan en de mogelijkheid jezelf volledig te ontplooien.  Als jij ideeën hebt over waar je naar toe wilt, denken wij met je mee over hoe daar te komen. We bieden ruimte om opleidingen en cursussen te volgen zodat je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. Bij Sigmax werk je in een team van gedreven en enthousiaste collega’s, met een goede werksfeer en met een prima pakket aan voorwaarden!

 

Vacatures