De duizendpoten van Sigmax ICT

…Daarnaast is het binnen Sigmax altijd mogelijk om je te specialiseren, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar wat Sigmax kan gebruiken, maar zeker ook naar wat onze mensen zelf interessant vinden. Zo is Sigmax aan haar Altiris specialisatie gekomen. We beschikken dus over gedegen kennis van IT lifecycle-management. Ook hebben we experts op het gebied van Cisco, Symantec, Aladdin en McAfee in huis en veel kennis over storage en virtualisatie. En dan niet alleen op server- en applicatieniveau, maar ook op desktopniveau. Hiermee kunnen we prima aansluiten op de vraag uit de markt.

Niet alleen techniek
Onze IT’ers zijn niet alleen verantwoordelijk voor de technische aspecten van het werk. Mensen die alleen op hun scherm kijken zal je bij ons dan ook niet vinden. Onze ICT specialisten onderhouden zelf de contacten met hun eigen klantenkring. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de planning en het managen van projecten en de consultancy aan klanten. Ook leveren onze netwerkspecialisten de technische kennis aan bij de sales afdeling voor het opstellen van offertes en zijn, na acceptatie, verantwoordelijk voor de uitvoering ervan.

 

Wat Sigmax verder onderscheidt is dat wij onze mensen niet detacheren. Je bent een echte Sigmaxer en dat maakt ook dat we als een team opereren. We maken gebruik van elkaars specialismen zodat het geheel meer is dan de som der delen.

 

Technotalk