Executive Accountmanager

Hou je van een internationale uitdaging en word je enthousiast van klantwerving? Versterk ons team als Executive Accountmanager!

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

SequriX

Bij de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven, in binnen- en buitenland. Ons SaaS-platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spil in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. SequriX digitaliseert alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Om verdere groei en onze Europese ambities te realiseren zoeken wij een ervaren Executive Accountmanager.

Dit wordt jouw job

Als Executive Accountmanager versnel jij de internationale groei van onze organisatie met een sterke focus op keyaccounts in de Benelux. Jij creëert new business. Je bouwt onze klantenkring en partnernetwerk uit door contact te leggen met beveiligingsbedrijven, onze software te introduceren en ze vervolgens te overtuigen om tot samenwerking over te gaan. Hierbij onderhoud je contacten niet alleen op afstand; zo’n 2 á 3x per jaar reis je naar het buitenland om ze te bezoeken.

We verwachten een hoge mate van zelfstandigheid, maar je bent ook goed in staat om samen te werken in een team bestaande uit productmarketeers, sales consultants en customer succes managers. De ambitie om in de toekomst een salesteam te leiden past bij jou.

Dit maakt jou uniek

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de verkoop van software. Ervaring met het verkopen van SaaS-oplossingen is een pre;
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je daarnaast ook Duits of Frans? Dan is dit een pre;
 • Je hebt een continue drive om te presteren, een gezonde dosis enthousiasme, overtuigingskracht en een gunfactor.

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Je werk wordt internationaal in de praktijk gebruikt;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00