Front-end Developer

Als Front-end Developer bij jij een belangrijke schakel in ons team en draag je bij aan de doorontwikkeling van ons product met een focus op de volledige user interface.

Bij SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Om ons team te versterken en verdere groei mogelijk te maken zoeken we een Front-end Developer.

Dit wordt jouw job

Als Front-end Developer zorg je voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe user interface van ons SequriX platform op basis van nieuwe technologieën en moderne user interface frameworks. Je eerste belangrijke opdracht is de vervanging van ons Angular.js framework. Dit heb je eerder gedaan en met die ervaring speel jij een belangrijke adviserende rol binnen het softwareteam op het gebied van UX en bent verantwoordelijk voor de technologische keuzes van de user interface. Jij bent een betrouwbare schakel in ons agile ontwikkelteam en samen met de functioneel consultant bepaal jij de koers van onze user interface van onze back-end applicatie.

Ben jij in staat om ontwerpen – met oog voor detail – om te zetten in software zodat onze eindklanten de beleving krijgen die wij willen bereiken? En ben jij leergierig, analytisch en heb je een onverzadigbare drive om jezelf uit te dagen en jezelf te ontwikkelen? Als je daarnaast ervaring hebt met de volgende stack, ben jij ons nieuwe teamlid!

Waarom aan de slag bij Sigmax?

 • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
 • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
 • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Dit maakt jou uniek

 • Je beschikt over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt al enkele jaren in Front-end development gewerkt, bij voorkeur in een back-end applicatie;
 • Je beschikt over ervaring met JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3 en moderne frameworks zoals Angular (versie 2 of hoger), React en JQuery;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van UI;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en woont op goed bereisbare afstand van ons kantoor in Enschede.

Over SequriX

Bij SequriX werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote en bekende beveiligingsbedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Bij SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00