Functioneel Consultant

Bouw jij de brug tussen de klant en het ontwikkelteam? Als Functioneel Consultant ben jij een essentiële schakel binnen SequriX.

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze businessunit SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. We hebben veel ambitie en zoeken een technisch onderlegde Functioneel Consultant die aan de basis staat van de (door)ontwikkeling van onze software.

Dit wordt jouw job

Als Functioneel Consultant heb jij een essentiële rol in de doorontwikkeling van ons SaaS-platform. Je verzamelt verschillende inputsignalen en vertaalt die naar concrete plannen om ons product verder te optimaliseren. Daarbij zet je user stories om naar werkzaamheden voor ons ontwikkelteam.

Je maakt requirementsanalyses en kijkt met een scherp oog naar ontwikkelingen op de markt, in de techniek en bij onze concurrenten. Met jouw technische- en analytische inzicht weet je deze input goed om te zetten in een visie op de doorontwikkeling van ons product en succesvolle proposities. Daar heb je oog voor klanttevredenheid en houd je rekening met positionering van onze producten.

In je werk heb je contact met veel verschillende stakeholders. Je heb contact met klanten, sales collega’s en ons softwareteam. Daarbij bepaal je samen met de software architect en het team hoe het SaaS-platform er uit gaat zien.

Waarom aan de slag bij Sigmax / SequriX?

 • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
 • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
 • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Dit maakt jou uniek

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare technische ervaring met softwareontwikkeling en bij voorkeur ook als functioneel consultant gewerkt;
 • Je bezit een combinatie van sterke communicatieve vaardigheden, technische kennis en commercieel inzicht;
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht.

Over Sigmax en SequriX

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00