HR Adviseur

 

Jij gaat bouwen aan de nieuw te vormen HR-organisatie van Sigmax ICT Specialisten. Vanuit een verfrissende visie op HRM bouw je krachtig fundament op en ga je aan de slag met een dynamisch takenpakket. Ben jij binnenkort ons HR-gezicht? 

 

Wat we doen

Sigmax ICT Specialisten is de grondlegger van het huidige Sigmax, opereert sinds maart 2019 zelfstandig en gaat op korte termijn een nieuwe naam dragen. ICT Specialisten heeft de ambitie om met de huidige 80 medewerkers verder te groeien: vanuit het eigen DNA niet de grootste, maar de beste in zijn soort worden.

 

Wat je in ons team gaat doen

Als het aankomt op HRM, weet jij het onderscheid te maken tussen goed en – wat wij ter verdere versterking zoeken – geweldig. We verwachten dat je helpt de huidige afhankelijkheid van de bestaande gezamenlijke Sigmax HRM-afdeling af te bouwen en een nieuwe HRM-organisatie neer te zetten, passend bij ons unieke DNA. Wat we belangrijk vinden is dat we ambitieuze mensen intrinsiek motiveren, verantwoordelijkheden in de organisatie zo laag mogelijk beleggen en sturen op output. De rol behelst meerdere HR-taken: van werving & selectie tot loopbaanbegeleiding en van procesverbetering tot salarisadministratie. Jij weet wat professionals van een ICT-werkgever verwachten en bent in staat deze wensen continu te vertalen naar een voor ons toekomstbestendig personeelsbeleid.

 

Wie we zoeken
Voor deze functie beschik je over een HBO/WO & PDL-diploma en liefst drie tot vijf jaar in een soortgelijke, waarbij je in een zelfstandige of zelfsturende rol hebt gewerkt. Daarbij herken je jezelf ook in deze gewenste kwaliteiten:

  • Een vrolijke en opgewekte persoonlijkheid
  • Organisatorisch onderlegd en creatief/vernieuwend
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met PDL is een pré
  • Altijd op zoek naar verdere verbetering
Wat we bieden
Je komt terecht binnen een jong en energiek team. Binnen de open organisatie houden we de lijntjes kort en is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van borrels en activiteiten. Wat we daarnaast bieden:

  • Een werkvloer waar de laatste, aansprekende technologieën worden gebruikt
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Een voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor het verwezenlijken van ambitie
  • De mogelijkheid om het HR-beleid te voorzien van een eigen signatuur en ruimte voor een eigen zienswijze
  • Een nieuw ingericht pand, onbeperkt vers fruit en lekkere koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden.