ICT Operations Specialist – Exite ICT

Heb jij oog voor de nieuwste technische ontwikkelingen? Dan ben jij de ICT Operations Specialist die Exite zoekt!

 

Wie is Exite ICT?

Exite ICT maakt impact op morgen door de slimme inzet van ICT. Door mens en organisatie te prikkelen, benutten we het maximale potentieel van klanten. Exite ICT levert advies, oplossingen en support aan meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Bij Exite werken 95 medewerkers.

 

ICT Operations Specialist voor Exite ICT
Een proactieve rol met oog voor technische ontwikkelingen

 

Beschrijving vacature
Als ICT Operations Specialist ben je uitstekend op de hoogte van wat er speelt binnen de zakelijke ICT-wereld. Je weet de technische mogelijkheden communicatief sterk en tegelijkertijd praktisch te vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Dit doe je op operationeel maar ook op tactisch niveau door ervoor te zorgen dat je een concrete solution ontwikkelt waar je collega’s van de 1e- en 2de lijn Inside Service Desk mee verder kunnen. Samen met drie andere collega’s binnen het Operations Management team geef je advies, neem je (mede)verantwoordelijkheid en ben je betrokken bij het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende technische oplossingen voor onze klanten.

 

Als specialist in je vakgebied zorg je ervoor dat jouw collega’s je snel weten te vinden bij technische vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van Microsoft Azure, O365, Citrix/RDS, VMware, Storage & Back-up. Dit maakt je een echte allrounder, wat positief uitstraalt naar klanten maar ook inspirerend werkt voor collega’s binnen de dagelijkse operatie en bij (interne) projecten. Het actief blijven werken aan je eigen technische en persoonlijke ontwikkeling is een eigenschap die jou zeker niet ontbreekt.

Over Sigmax ICT
De ICT Specialisten van Exite ondersteunen bedrijven bij het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuur en bedrijfsautomatisering. De ICT Specialisten van Exite stellen zich ten doel om de best mogelijke klantervaring te realiseren, door diensten en oplossingen te bieden die perfect bij hen passen, ongeacht hoe groot ze zijn of willen worden.

 

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor deze functie breng je de volgende bagage mee:

 

  • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding (informatica/elektronica) aangevuld met diverse certificeringen (zoals bijv. MCSA, VMware, Citrix/RDS, O365)
  • Relevante werkervaring met het productportfolio van Microsoft (zoals Windows operating systems en O365), Storage, Switching, Routing, Firewalls en Wireless (WiFi) binnen complexe ICT-infrastructuur omgevingen
  • In staat complexe technische vraagstukken te analyseren en oplossingen te implementeren o.b.v. relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent resultaatgericht, klantgericht, communicatief sterk, geboeid door ICT en onderhandelingsvaardig
  • Je bent organisatorisch ingesteld, stressbestendig en hebt commercieel inzicht
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.