ICT Operations Specialist

Heb jij oog voor de nieuwste technische ontwikkelingen? Dan ben jij de ICT Operations Specialist die Sigmax zoekt!

 

Wie is Sigmax?
Sigmax is gedreven om technologie, voor mensen die aan het werk zijn, zo prettig en efficiënt mogelijk te maken. We innoveren dankzij passie. Daarom leveren we ICT diensten en creëren we software met een grijpbare waarde. Software die wordt gezien als de beste in zijn niche; in Nederland maar ook in Europa.

Werken bij Sigmax betekent dat je iedere dag opnieuw het beste uit jezelf en je collega’s haalt; Sigmaxers houden elkaar scherp en dagen elkaar uit op een positieve manier. Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een:

 

ICT Operations Specialist
Een proactieve rol met oog voor technische ontwikkelingen

 

Beschrijving vacature
Als ICT Operations Specialist ben je uitstekend op de hoogte van wat er speelt binnen de zakelijke ICT-wereld. Je weet de technische mogelijkheden communicatief sterk en tegelijkertijd praktisch te vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Dit doe je op operationeel maar ook op tactisch niveau door ervoor te zorgen dat je een concrete solution ontwikkelt waar je collega’s van de 1e- en 2de lijn Inside Service Desk mee verder kunnen. Samen met drie andere collega’s binnen het Operations Management team geef je advies, neem je (mede)verantwoordelijkheid en ben je betrokken bij het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende technische oplossingen voor onze klanten.

 

Als specialist in je vakgebied zorg je ervoor dat jouw collega’s je snel weten te vinden bij technische vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van Microsoft Azure, O365, Citrix/RDS, VMware, Storage & Back-up. Dit maakt je een echte allrounder, wat positief uitstraalt naar klanten maar ook inspirerend werkt voor collega’s binnen de dagelijkse operatie en bij (interne) projecten. Het actief blijven werken aan je eigen technische en persoonlijke ontwikkeling is een eigenschap die jou zeker niet ontbreekt.

Over Sigmax ICT
De ICT Specialisten van Sigmax ondersteunen bedrijven bij het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuur en bedrijfsautomatisering. De ICT Specialisten van Sigmax stellen ten doel om de best mogelijke klantervaring te realiseren, door diensten en oplossingen te bieden die perfect bij hen passen, ongeacht hoe groot ze zijn of willen worden.

 

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor deze functie breng je de volgende bagage mee:

 

  • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding (informatica/elektronica) aangevuld met diverse certificeringen (zoals bijv. MCSA, VMware, Citrix/RDS, O365)
  • Relevante werkervaring met het productportfolio van Microsoft (zoals Windows operating systems en O365), Storage, Switching, Routing, Firewalls en Wireless (WiFi) binnen complexe ICT-infrastructuur omgevingen
  • In staat complexe technische vraagstukken te analyseren en oplossingen te implementeren o.b.v. relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent resultaatgericht, klantgericht, communicatief sterk, geboeid door ICT en onderhandelingsvaardig
  • Je bent organisatorisch ingesteld, stressbestendig en hebt commercieel inzicht
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.