ICT Service Specialist

Ben jij een ster in het analyseren van complexe problemen van klanten en weet jij deze vervolgens haarfijn in kaart te brengen en excellent op te lossen voor de klant? Dan ben jij de ICT Service Specialist die wij zoeken!

 

Over Sigmax ICT Specialisten
Software en services kennen voor ons geen geheimen meer. Al ruim 18 jaar geven we met onze ICT oplossingen invulling aan de digitale uitdagingen van organisaties. Met slimme technologie creëren we meerwaarde voor alle lagen en processen in een organisatie. We verzorgen het hele traject van ontwerp tot aan de integratie. Tot onze klantenkring behoren organisaties als Grolsch, Timing, het Nationaal Muziekkwartier en Raedthuys. Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een

 

 ICT Service Specialist
Ga jij voor onze klanten door het vuur?

 

Over de functie van ICT Service Specialist:
De werkzaamheden van de ICT Service Specialist bestaan onder andere uit het oplossen van meldingen, zowel voor de interne als externe klant, die door de 1e lijns Servicedesk Medewerkers worden doorgezet.

 

Zelf ben je verantwoordelijk voor het zo tijdig mogelijk oplossen van openstaande meldingen zodat de SLA afspraken die overeengekomen zijn worden behaald. Door nauwkeurig te monitoren hou je goed zicht op eventueel toekomstige incidenten en daarmee verklein je openstaande problemen. Ook bewaak je de kwaliteit van de meldingen die vanuit de 1ste lijn worden doorgestuurd, waarbij je ook begeleiding biedt aan de 1ste lijn medewerker om zo het oplossend vermogen op de 1ste lijn te blijven optimaliseren.

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

 • Een afgeronde technische MBO+/HBO opleiding (informatica)
 • 4 jaren werkervaring
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
 • Analytisch sterk ontwikkeld en klantgericht ingesteld
 • In staat complexe technische vraagstukken te analyseren en oplossingen te implementeren
 • Ervaring met Citrix, VMWare, RES en ITIL/ISM

 

Sigmax biedt
Werken bij Sigmax staat garant voor werken in een dynamische en ambitieuze omgeving, waar veel van je gevraagd wordt maar waar je ook ontzettend veel voor terugkrijgt. Hierbij kun je denken aan:

 • Een geweldige functie in een team van gedreven professionals;
 • De mogelijkheid om mee te groeien met onze ambitieuze organisatie;
 • De kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken;
 • Een prettig salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele werksfeer.

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.