Implementatie Consultant

Zorg jij voor een goede technische begeleiding bij implementatie van onze software?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

Met onze producten CityControl en CityPermit bieden wij een platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen door kentekenherkenningscamera’s. Inmiddels zijn we op de meeste proposities marktleider in de Benelux, en maken ca. 250 gemeenten gebruik van onze diensten, waaronder Brussel, Amsterdam, Utrecht, Antwerpen en Den Haag.

Dit wordt jouw job

Als Implementatie Consultant zorg je voor succesvolle implementatie van ons product City Control bij gemeenten. Je draait mee in projecten en werkt aan de zijde van de projectmanager.  Zo begeleid je klanttrajecten vanaf de kennismaking ,via een testfase tot het daadwerkelijk live gaan van het systeem.

Wat bij jou centraal staat is de technische implementatie. Voor succesvolle implementatie van onze software is het belangrijk dat jij afstemt hoe onze software bij de klant gebruikt gaat worden. Je vraagt door naar technische details die jij nodig hebt om City Control goed te kunnen laten werken in de technische omgeving bij de klant. Daarbij maak je optimaal gebruik van je sterke analytische vaardigheden en technische kennis. Ook ben jij een specialist waar het ons product betreft en ken je alle mogelijkheden en beperkingen. Ontstaan er knelpunten, dan zorg je samen met je collega’s voor een goede technische begeleiding.

Wat jou uniek maakt

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting IT;
 • Je bezit minstens 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van SQL, XML en databases;
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in ons product, techniek en markt;
 • Je werkt- en denkt oplossingsgericht;
 • Je bezit een combinatie van de eigenschappen: technisch, analytisch, commercieel en communicatief.

Hier doe je het voor

 • Enthousiaste collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een dagelijkse bijdrage aan de realisatie van leefbare en veilige steden;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

Meer weten?

004

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00