Inside Sales

Breng jij marketing en sales samen voor onze prospects en klanten in de Benelux?

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze businessunit SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Om verder te groeien zoeken we een Inside Sales medewerker om ons kleine sales team te versterken.

Dit wordt jouw job

Als medewerker Inside Sales breng jij marketing en sales samen. Je werkt samen met de productmarketeer en sales consultant aan het genereren van ‘sales qualified leads’ (SQL).

Jij focust je op outbound prospecting en houdt je bezig met het kwalificeren van leads. Het geven van online demo’s voor kleine en middelgrote prospects in de Benelux is onderdeel van je takenpakket. Ook bewaak je de salesprocessen richting bestaande klanten in de Benelux. Af en toe breng je een bezoek aan een klant, wanneer dat ten goede komt van het relatiemanagement.

Tot slot speel je een actieve rol in de marketing campagnes en help je mee in het creëren van digitale content om onze marketing qualified leads, middels gerichte campagnes en sociale media naar sales qualified leads te brengen. Hierbij kun je denken aan het schrijven van blogs, sociale media content en educatie campagnes.

Waarom werken bij Sigmax / SequriX?

 • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
 • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
 • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Dit maakt jou uniek

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met vergelijkbare werkzaamheden in een softwarebedrijf;
 • Je herkent jezelf in eigenschappen zoals: klant- en resultaatgericht, overtuigend, veerkrachtig en empatisch;
 • Je bent een echte teamplayer en snapt het ‘spel’ van Stakeholder Management;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Sigmax en SequriX

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00