Inside Sales

Zit gevoel voor commerciële kansen en relatiemanagement in jouw DNA? Word hét aanspreekpunt voor (internationale) klanten en collega’s.

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

Met onze producten CityControl en CityPermit bieden wij een platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen door kentekenherkenningscamera’s. Inmiddels maken meer dan 185 Nederlandse gemeenten gebruik van onze diensten, waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Wij zijn er daarnaast bijzonder trots op om ook Twentse gemeenten, waaronder Enschede, tot onze klanten te mogen rekenen.   

Dit wordt jouw job

Als Inside Sales (voor 20 uur per week) ben je een onmisbare kracht in ons sales team. Je bent een duizendpoot die continu in verbinding staat met collega’s binnen het sales team maar ook met Projects en Delivery, Marketing en de stafafdeling. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten en salescollega’s. Je begrijpt de klant als geen ander en je bent bereid om je steeds verder in de vraagstukken van de veilige en leefbare stad te verdiepen. Je doet marktonderzoek naar nieuwe, innovatieve devices en legt contact met mogelijke leveranciers. Je regelt de inkoop van producten en onderhandelt met toeleveranciers. Je biedt ondersteuning aan de sales consultants met betrekking tot uitbrengen van offertes, het uitzoeken van betalingsvragen over facturen, het vastleggen van klantcontacten en het zorgvuldig afhandelen van afspraken en contracten. Tevens bied je ondersteuning bij CRM-vraagstukken en rapportages.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan verder uit het onderhouden van contact met bestaande en nieuwe klanten. Zo neem je allerlei soorten klantvragen op het gebied van inkoop, sales en facturatie in behandeling. Je hebt commercieel inzicht, signaleert leads en deelt deze tijdig binnen het sales team. Je ondersteunt de buitendienst zodat zij zich kunnen focussen op het genereren van ‘new business’, aanbestedingen en het onderhouden van duurzame klantrelaties. Als Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen van (technisch en commercieel) correcte offertes, het invoeren van orders en projecten in het CRM-systeem én de controle hiervan, waarmee je het gehele klantproces bewaakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige overdracht van projecten en contractorders aan het projectmanagementteam en aan je collega’s van de servicedesk. In deze functie maak je deel uit van een dynamisch en enthousiast sales- en marketingteam. Je rapporteert aan het salesteam en de business unitmanager.

Wat jou uniek maakt

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding of werkt op hbo-niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een inside salesfunctie, kennis van AFAS is een pre;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met software, mobiele oplossingen en bedrijfsprocessen;
 • Je gaat planmatig en zorgvuldig te werk;
 • Je bent enthousiast, leergierig en hebt gevoel voor commercie;
 • Je werkt proactief, zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hier doe je het voor

 • Enthousiaste collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een dagelijkse bijdrage aan de realisatie van leefbare en veilige steden;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet in behandeling genomen.


Meer weten?

004

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00