Junior ICT Service Engineer – Exite ICT

Ga jij voor onze klanten door het vuur? Exite ICT zoekt een gedreven Junior ICT Service Engineer mét doorgroeiambities!

 

Wie is Exite ICT?

Exite ICT maakt impact op morgen door de slimme inzet van ICT. Door mens en organisatie te prikkelen, benutten we het maximale potentieel van klanten. Exite ICT levert advies, oplossingen en support aan meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Bij Exite werken 95 medewerkers.

 

Werken bij Exite betekent dat je iedere dag opnieuw het beste uit jezelf en je collega’s haalt; Exite’ers houden elkaar scherp en dagen elkaar uit op een positieve manier. Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een:

 

Junior ICT Service Engineer
Ga jij voor onze klanten door het vuur?

 

Als Junior ICT Service Engineer ben je binnen het Support Team samen als team hét aanspreekpunt voor alle eerstelijns gebruikersvragen over onze ICT-oplossingen, die je zowel op afstand als bij klanten beantwoordt. Jij voelt je verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening en werkt aan oplossingen, zowel binnen hard- als software. Met je passie en opgewekte houding in het vak bezorg je een glimlach bij onze klanten!

 

Je stelt gerichte vragen om de behoeften van de klant te analyseren. Vervolgens zorg je voor een adequate en snelle afwikkeling van de geboden oplossingen. Je informeert de klant consequent over de status en managet tijdig de verwachtingen. Je bent enthousiast om uiteenlopende werkzaamheden binnen onze On-site Support teams op te pakken en jezelf door te ontwikkelen tot een breder/dieper specialisme in ons vakgebied. Die kans bieden we je!

 

 

Naarmate je in je rol groeit, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Je kan doorgroeien binnen de diverse teams om continu een positie binnen Exite te kunnen bekleden die je voldoende uitdaging blijft bieden.

 

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Een afgeronde technische MBO+/HBO opleiding (informatica)
  • Goede basiskennis van zakelijke ICT oplossingen/infrastructuren
  • Bereidheid om met onze ondersteuning het MCSA-traject te volgen
  • Bereidheid om je door te ontwikkelen binnen onze organisatie
  • Minimaal een half jaar relevante werkervaring is een pré
  • Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, geboeid door ICT en onderhandelingsvaardig
  • Je bent organisatorisch ingesteld, stressbestendig en hebt commercieel inzicht
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je opleiding heb je bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige studie

 

Interesse? Overtuig ons!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.