Junior Software Developer

Bouw jij mee aan softwareoplossingen voor aansprekende klanten in het OV zoals Arriva, Keolis, QBuzz, EBS en de RET?

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze business unit Sigmax Public Transport ontwikkelen we software specifiek voor OV-bedrijven in Nederland. We sluiten aan bij innovatieprogramma’s en specifieke wensen van de klant maar hebben ook onze OV-Pocket Suite voor controle van het vervoersbewijs (OV-Chipkaart, betaalkaart, Smartphone of Smart watch). Om bij te dragen aan de doorontwikkeling van onze suite zoeken we een Junior Software Developer.

Dit wordt jouw job

Als Junior Software Developer werk je samen met je team aan de doorontwikkeling van onze OVPocket Suite. Dit is een oplossing voor inspectie en handhaving in het openbaar vervoer.

De OVPocket Suite is een applicatie welke enerzijds bestaat uit een app op een Android toestel die gebruikt wordt door de handhavers in het OV en anderzijds uit de back-end welke door de handhavers gebruikt wordt voor de afhandeling van boetes. Belangrijk daarbij is in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen rondom het EMV betalen, de opkomst van 5G en de mogelijkheden die deze technologie biedt.

Je werkt in een enthousiast team dat een goede mix is van jonge ontwikkelaars en ervaren collega’s. Jullie werken samen binnen een Scrum framework met bijbehorende events om zo dagelijks verbeteringen door te voeren in ons product.

Waarom aan de slag bij Sigmax?

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Wat jou uniek maakt

  • Je hebt een hbo- of wo opleiding afgerond richting IT;
  • Je beschikt al over wat ervaring met C# en .NET. Als je ook overweg kunt met Angular, Xamarin en SQL dan is dat mooi meegenomen*;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

* Heb je nog geen ervaring met C# maar wel veel gewerkt met Java en ben je bereidt om C# te leren? Ook dan leren we je graag kennen!

Over Sigmax en Public Transport

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Met de business unit Public Transport werken wij voor bekende organisaties in het Nederlandse openbaar vervoer. We ontwikkelen tech-oplossingen die een bijdrage leveren aan één doel:  het beste OV van de wereld in Nederland waarmaken. Daarvoor bouwen wij software die naadloos integreert met hardware in het Nederlandse OV. Naast onze OVPocket software voor controle van de OV-chipkaart, bieden wij oplossingen voor validators, handhaving, mobiele check-in/check-out en vervoersbewijzen op basis van barcodes. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment is de introductie van EMV betalen dat wij mogelijk maken voor het openbaar vervoer in Nederland.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

  • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
  • Uren: Fulltime of Parttime;
  • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00