Junior Software Engineer

Ben je klaar met je studie en benieuwd naar de praktijk?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

Dit wordt je job

Wil jij software ontwikkelen voor duizenden gebruikers? Ben je klaar met je studie, benieuwd naar de praktijk en wil je in een leuk team werken? Binnen het development team werk je aan Sigmax CityControl en de producten verbonden aan het platform waarmee handhavers in binnen- en buitenland werken. Samen met collega developers, zowel beginnend als gevorderd, werk je binnen een Scrum framework en met de bijbehorende Scrum events. Dagelijks werk je in het team aan verdere verbeteringen van de producten. 

Wat jou uniek maakt

Jij wil je skills aanscherpen door op professioneel niveau met .NET (C#) en/of Java aan de slag te gaan. Voorop staat dat je het leuk moet vinden om in een team te werken en je te verdiepen in de werking van een uitgebreide handhaafoplossing. Je gaat in de praktijk leren wat het inhoudt om binnen een professionele organisatie software te ontwikkelen. Jij bent in staat keuzes te maken en deze te beargumenteren en wil graag veel nieuwe kennis opdoen. Idealiter heb je al enige ervaring met het maken van applicaties, bijvoorbeeld voor Android.

Om samen onder genot van een kop koffie of thee te kijken of jij onze nieuwe Junior Software Engineer bent, stellen we deze voorwaarden:

  • Je beschikt over een relevant hbo of universitair diploma;
  • Je hebt ervaring met C# en/of Java;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
  • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Angular native Android development, Continuous Integration/Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00