Junior System Engineer

Word jij verantwoordelijk voor de installatie en beheer van onze CityControl software?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Sigmax Law Enforcement – CityControl

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht en handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

CityControl is een breed platform voor (parkeer)handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen middels kentekenherkenning camera’s. Inmiddels maken 186 gemeenten gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het handhavingsplatform wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het uitschrijven van boetes bij wetsovertredingen en het beoordelen van beelden die scanauto’s maken.

Dit wordt je job

Als Junior System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van CityControl software voor onze klanten. Dit gebeurt voornamelijk in de private cloud omgeving van Sigmax en in de nabije toekomst ook in Azure. Je zult hierbij in aanraking komen met Ops activiteiten zoals infrastructuur, applicatie en database beheer en monitoring. Denk hierbij aan technologieën als Microsoft Windows Server, SQL Server, Visual Studio, Azure Devops, Azure microservices, Powershell, ElasticSearch en TopDesk. Vanuit jouw functie kom je met verbetervoorstellen voor hosting en automatisering van taken. Verder werk je regelmatig samen met software developers en testers om problemen te analyseren en op te lossen. Ook wordt jouw feedback gebruikt voor productverbeteringen.

Dit maakt jou uniek

Om in aanmerking te komen voor de functie van Junior System Engineer bij Sigmax, vinden wij het belangrijk dat je naast een ICT gerelateerd diploma op mbo/hbo niveau, voldoet aan de volgende criteria:

  • Ervaring met Windows Server beheer;
  • Ervaring met SQL databases en het uitvoeren van SQL-scripts;
  • Ervaring met systeembeheer in public cloudomgevingen (Azure) is een pre;
  • Interesse in automatisering en DevOps is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor vers fruit;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Justin van Rossum (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

004

Justin van Rossum

Team Recruitment

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00