.NET Software Engineer

Je zoekt een functie waarin je unieke handhaafsoftware gaat ontwikkelen, waarbij veel ruimte bestaat voor eigen initiatief. Je houdt van een informele, nuchtere bedrijfssfeer waar ook na werktijd gezelligheid onder collega’s bestaat. Als jij die topper bent in .NET/C# bij wie dit aanspreekt, reageer dan snel om ons developmentteam Handhaving te komen versterken!

 

Sigmax – empowering professionals everywhere

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Wat we doen
Bij ons bedrijfsonderdeel Law Enforcement digitaliseren we processen in handhaving & toezicht. Met andere woorden, we maken serieuze applicaties, zowel front- als backend en ook mobiel. We werken voor meer dan 100 Nederlandse, Belgische en Zwitserse gemeenten en politieregio’s, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland gebruiken de slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen.

 

Wat je in ons team gaat doen
Jouw rol bestaat uit het verder ontwikkelen en uitbreiden van onze hoogwaardige CityControl suite. Deze software werkt met innovatieve technologieën op diverse apparaten en wordt primair gebruikt door handhavers. Voor jou is geen API te complex, je weet wat security-first design inhoudt en je vindt het leuk aan de slag te gaan met innovaties als 5G, AI, machine learning en edge computing. Je hebt ervaring met agile ontwikkelomgevingen; bij ons ga je op die weg verder om onze producten iteratief beter te maken.

 

Wat we van jou verwachten
Het belangrijkst is dat je een kei bent in software engineering of dat heel graag wilt worden. Jij ‘spreekt’ C# beter dan het Nederlands, maar je bent ook bereid aanvullende programmeertalen en methodieken aan te leren. Je werkt bij ons gestructureerd en planmatig, maar onze omgeving is dynamisch. Dat betekent dat je ook moet kunnen omgaan met interne veranderingen en (snel) veranderende eisen vanuit de klant. Je bent geen solist en vindt het leuk om in teamverband te opereren. Daarnaast zie jij meer uitdaging in een applicatie voor duizenden professionals te ontwikkelen dan in het maken van een puzzelgame of webshop (niets ten nadele van puzzelgames en webshops verder!).

Wie we zoeken
Om op gesprek te komen en samen te kijken of jij onze ultieme .NET Software Engineer bent, stellen we deze voorwaarden:

 

 • Je hebt een afgeronde en relevante hbo of universitaire opleiding op zak;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met #C en .NET tooling;
 • je hebt ervaring met SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases is een pre;
 • Uitleg van Agile is voor jou niet nodig want je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
 • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Angular, Continuous Integration / Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices;
 • Je kunt spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal.

 

 

Wat we bieden
Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

 

 • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Een werkvloer waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt
 • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
 • Op elke verdieping in ons iconische pand onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.