.NET Software Engineer

Kom jij helpen een applicatie voor duizenden professionals te ontwikkelen?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Sigmax Law Enforcement – CityControl

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten de handvaten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

CityControl is een breed platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen middels kentekenherkenning camera’s. Inmiddels maken 186 gemeenten al gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het handhavingsplatform wordt onder andere gebruikt voor het uitschrijven van boetes voor wildplassen tot en met het beoordelen van beelden die scanauto’s maken.

Dit wordt je job

Jouw rol bestaat uit het verder ontwikkelen en uitbreiden van onze hoogwaardige CityControl suite. Deze software werkt met innovatieve technologieën op diverse apparaten en wordt primair gebruikt door handhavers. Voor jou is geen API te complex, je weet wat ‘security-first design’ inhoudt en je vindt het leuk aan de slag te gaan met innovaties als 5G, AI, machine learning en edge computing. Je hebt ervaring met Agile ontwikkelomgevingen; bij ons ga je op die weg verder om onze producten iteratief beter te maken.

Wat jou uniek maakt

Het belangrijkst is dat je een kei bent in software engineering of dat heel graag wilt worden. Jij ‘spreekt’ C# beter dan Nederlands, maar je bent ook bereid aanvullende programmeertalen en methodieken aan te leren. Je werkt bij ons gestructureerd en planmatig, maar onze omgeving is dynamisch. Dat betekent dat je ook moet kunnen omgaan met interne veranderingen en (snel) veranderende eisen vanuit de klant. Je bent geen solist en vindt het leuk om in teamverband te opereren. Daarnaast zie jij een uitdaging in een applicatie voor duizenden professionals.

Om op gesprek te komen en samen te kijken of jij onze ultieme .NET Software Engineer bent, stellen we deze voorwaarden:

 • Je hebt een afgeronde en relevant hbo of universitair diploma op zak;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met #C en .NET tooling;
 • Je hebt ervaring met SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases is een pre;
 • Uitleg van Agile is voor jou niet nodig want je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
 • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Angular, Continuous Integration/Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we bieden

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
 • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Ellen Breukink (Team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

004

Ellen Breukink

Team Recruitment

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00