(Stage)opdracht UX Design

Voor onze business unit SequriX zoeken een positieve, gedreven hbo- of wo-student.

 

De opdracht

Er is op dit moment een ontwikkeling gaande voor de vervanging van ons huidige framework naar een Angular N framework. Belangrijke aanvulling hierop is het direct verbeteren van de user experience. De opdracht bestaat daarom uit een intern onderzoek en een samenwerking met een aantal klanten om de user experience te verbeteren van onze applicatie. Het doel is voorstellen te doen, maar tevens ook concepten te ontwerpen die bruikbaar zijn voor implementatie.

 

Over SequriX

SequriX is een spin-off van software specialist Sigmax, een bedrijf met vijf verschillende business units met elk een eigen expertisegebied. Sigmax ontwikkeld op nationaal en internationaal niveau software voor bedrijven met mobiele vraagstukken. In 2014 verscheen de beveiligingsservicesoftware onder het eigen label SequriX.

Wat we bieden
Werken aan een opdracht bij SequriX betekent aan de slag gaan in:

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiaste hbo- of wo-student Creative Technology (richting UX Design) of Creative Media and Game Technologies. Je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar voor een periode van tenminste 3 tot 4 maanden. Deze opdracht mag je als stagiair(e) uitvoeren, maar ook als project naast je studie in de vorm van een bijbaan.

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is deze opdracht echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.