Partner Account Manager / Channel Manager

Zoek jij vrijheid en ondernemerschap in een functie? Als Partner Account Manager creëer jij nieuwe kansen en groei.

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Bij onze business unit Field Service Solutions maken we mobiele software voor serviceorganisaties. Via onze app ‘Connect’ doorlopen monteurs van klanten zoals Carglass en Energiewacht volledig up-to-date hun dienst. Of het nu gaat om klantcontact, materiaalregistratie óf het plannen van een vervolgafspraak; de monteur is steeds slechts één knop verwijderd van het succesvol afhandelen van een serviceopdracht. Om verder te groeien in de (internationale) field service markt, zoeken we een Partner Account Manager / Channel Manager.

Dit wordt jouw job

Om nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen en relaties met bestaande partners te onderhouden, zijn we op zoek naar jou! Jij gaat aan de slag met het vinden van de juiste partners voor Sigmax Field Service Solutions. We hebben een (internationaal) marktpotentieel in kaart gebracht en je kunt gelijk beginnen. Je verdiept je bijvoorbeeld in ERP-leveranciers op het gebied van Microsoft Business Central. Je overtuigt deze partijen van de toegevoegde waarde van een partnership en zorgt voor een succesvolle samenwerking.

We verkopen onze field service oplossing samen met onze partners aan serviceorganisaties. Tijdens deze salestrajecten zorg je samen met de juiste partner voor succes: namelijk een gezamenlijke nieuwe klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze partners en managet de samenwerking. Hierbij is het belangrijk om relaties op te bouwen en te onderhouden met zowel interne- als externe stakeholders. Er is veel mogelijk en we vertrouwen dan ook op jouw kennis en kunde om hier een succes van te maken!

  Waarom aan de slag bij Sigmax?

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents;
  • Bij deze functie hoort ook een leaseauto.

  Dit maakt jou uniek

  • Je hebt aantoonbaar relevante ervaring met Channel Sales en/of Partner management;
  • Je beschikt over een hbo- of wo diploma;
  • Je hebt eerder in de b2b softwarebranche gewerkt en beschikt over een goed netwerk;
  • Kennis en/of ervaring met Microsoft Dynamics 365 ERP is een pre;
  • Je bent een commerciële collega in hart en nieren en signaleert kansen en bouwt aan lange termijn relaties;
  • Je beheerst de kunst om de samenwerking voor beide partijen interessant te maken;
  • Je kunt overweg met CRM-tooling als bijvoorbeeld Microsoft Dynamics;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Over Sigmax en Field Service Solutions

  Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

  Met de business unit Field Service Solutions ontwikkelen we software waarmee we field service organisaties helpen om hun processen slimmer in te richten. Onze ‘Connect’ app bestaat uit vaste componenten, maar is flexibel in te richten. We brengen de processen in kaart en zorgen dat onze software deze optimaal ondersteunt. Monteurs krijgen op precies het juiste moment te zien wat ze nodig hebben. Zo hoeven zij zich niet met randzaken bezig te houden.

  Interesse? Wacht niet te lang!

  Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

  Let op:

  • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
  • Uren: Fulltime of Parttime;
  • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  Meer weten?

  Yordi Zeijpve

  Yordi Zeijpveld

  Corporate Recruiter

  ~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

  053 - 480 31 00