Portfolio / Product marketeer – Exite ICT

Met de digitale revolutie in volle gang, gaan veranderingen steeds sneller. Bedrijven zoeken volop naar manieren om met ICT de uitdagingen van de vierde industriële revolutie aan te gaan. Die slimme ICT-behoefte maakt dat wij zoeken naar een marketing professional met de Exite factor!

 

Als strategisch product marketeer maak je deel uit van het MarCom team. Binnen dit team werken twee gepassioneerde professionals aan brand identity, interne communicatie, content creation en (strategic) portfolio marketing. Graag voegen we een sprankelende creatieveling toe aan ons team. Jij bent erop gebrand de gevestigde orde op haar grondvesten laat beven. Jouw ambitie? De portfolio marketing van Exite, onder jouw bezielende hoede, de absolute benchmark laten worden in onze ICT-markt! We’ve got the name, you claim the fame! Jij weet wat ervoor nodig is om, op basis van een aantal uitgangspunten, samen met sales en je MarCom-collega’s een krachtige campagne neer te zetten.

 

“Can do” klinkt je als muziek in de oren, daarom kan de onderzoeker in jou niet wachten om de business te adviseren hoe ze met de laatste inzichten over de markten samen met jou kunnen bouwen aan succesvolle proposities en uiteenlopende go-to-market initiatieven. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat je de effectiviteit van alle marketing inspanningen meet en dat je blij wordt van en streeft naar continue verbetering.

 

Als het gaat om facts & figures ben jij de queen/king of data. De Sherlock Holmes op het gebied van marktanalyses, want je weet precies welke doelmarkten interessant zijn voor Exite en haar proposities. Samenwerking met marketingspecialisten van gerenommeerde tech-giganten als Cisco en Microsoft inzake gezamenlijke proposities en campagnes maken het werk nóg leuker voor je.
En, niet te vergeten: there’s no “I” in team. Als volwaardig onderdeel van het team help je elkaar uit de brand en telt het collectieve resultaat.

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

 

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

 

Jouw profiel

  • HBO/WO niveau
  • Ervaren in digital marketing en omni-channel strategieën
  • Bedrijfskundig inzicht (business development)
  • Goede onderzoeks-/analysevaardigheden
  • Uitgebreid netwerk aan samenwerkingspartners (SEO, SEA, Adwords, Adsense, marketing automation tools, etc.)

 

Interesse? Overtuig ons!

Is dit jouw volgende baan? Laat van je horen en neem contact op met onze recruiter Tim Vriesen of bel naar +31(0)88 3992200. Je solliciteert direct door je CV en korte motivatie te sturen via de sollicitatiebutton.