Projectmanager België

Over Sigmax Law Enforcement
Digitaliseren van processen in handhaving & toezicht: dat is waar onze 200+ professionals zich elke dag voor inzetten. Wij zijn er trots op voor meer dan 100 gemeenten en politieregio’s in binnen- en buitenland te mogen werken, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland werken met slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen. Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een:

 

Projectmanager België 
De sparringpartner die zich kenmerkt door punctualiteit en kwaliteit

 

Over de functie van Projectmanager België
Sigmax zoekt een daadkrachtige, inventieve projectmanager voor onze Belgische activiteiten. In deze functie onderhoud je contacten met meerdere betrokken partijen, zoals partners, klanten en (Nederlandse) collega’s. In samenspraak met Belgische opdrachtgevers neem je beslissingen over projecten binnen het domein Law Enforcement en ontwikkel je op basis van je kennis en observaties nieuwe voorstellen. Tevens ondersteun je het internationale salesteam en lever je input aan ontwikkelaars voor de mobiele software van Sigmax.

 

Wij bieden je een uitdagende functie in standplaats Brussel waarbij je nauw samenwerkt met de verantwoordelijke accountmanager. Je houdt je graag bezig met projecten waarbij je, mede vanuit je ervaring, de klantwens weet te vertalen naar een passende en technisch goed realiseerbare oplossing. Eén van je kenmerken is organisatiesensitiviteit: je beschikt over voelsprieten die haarfijn aanvoelen wat klanten werkelijk willen of waar ze mogelijk vragen over hebben. Daarnaast beschik je over een gezonde commerciële ambitie waardoor je graag werkt met targets.

 

Jouw bagage

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 4 jaar ervaring in het managen van IT projecten (medior / senior ervaring)
  • Inzicht in het gebruik van ICT in bedrijfsprocessen, affiniteit met IT maatwerkontwikkeling
  • Technische achtergrond (Informatica, Elektrotechniek) is een pré
  • Zowel intern als extern onderhandelingsvaardig, gedreven, initiatiefrijk en resultaatgericht

 

Sigmax biedt

Een geweldige functie in een team van gedreven professionals, met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Een prettige werksfeer en de kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken. Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature van Projectmanager echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen of Coen Beernink (Corporate Recruiters) of bel naar +31(0)53 480 3100.