Projects & Delivery Team Lead

Wat we doen
Bij ons bedrijfsonderdeel Law Enforcement digitaliseren we processen in handhaving & toezicht. Met andere woorden, we maken serieuze applicaties, zowel front- als backend en ook mobiel. We werken voor meer dan 100 Nederlandse, Belgische en Zwitserse gemeenten en politieregio’s, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland gebruiken de slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen.

 

Wat je in ons team gaat doen.
We zoeken een hands-on Projects & Delivery Team Lead die sturing geeft aan ons team van Project- & Implementatie Managers. Samen met hen begeleid je onze interne ontwikkeltrajecten, klanttrajecten en realiseer je een succesvolle live-gang van onze applicaties. Ook assisteer en coach je bij complexe projecten en fungeer je als als sparring partner voor onze interne en externe stakeholders.

Je speelt daarnaast een grote rol in het vergroten van de schaalbaarheid van onze interne- en klantgerichte processen. Je hebt hierin een duidelijke visie en aantoonbare ervaring als het gaat om de inrichting en aansturing van teams, processen en ondersteunende technologie en tooling.

 

Wat we van jou verwachten.
Het zal je niet verbazen dat we verwachten dat de Projects & Delivery Team Lead bij Sigmax de projecten succesvol weet af te ronden en het team verder weet te ontwikkelen.
Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Hoewel je oog hebt voor details, ben je in staat om het overzicht te houden over een groot aantal complexe projecten. Je bent klantgericht, ondernemend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder kun je goed plannen en organiseren. Je hebt hierin een duidelijke visie en aantoonbare ervaring als het gaat om de inrichting van teams, processen en ondersteunde technologie en tooling.

Wie we zoeken
Om op gesprek te komen en samen te kijken of jij onze nieuwe Projects & Delivery Team Lead bent, stellen we deze voorwaarden:

  • Een afgeronde WO opleiding (Technische) Bedrijfskunde of van gelijkwaardige aard
  • Diepgaande kennis van projectmanagement en de bijbehorende methodieken
  • Minimaal 10 jaar werkervaring waarvan 5 jaar in een vergelijkbare rol
  • Aantoonbare kennis en ervaring met de Agile manier van werken
  • Ervaring in het aansturen van teams
  • Positief en gedreven

 

Wat we bieden
Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Op elke verdieping in ons iconische pand onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.