Propositie Manager

Heb je lef, een sterke klantfocus en beschik je over ondernemerskwaliteiten?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

CityControl is een platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen middels kentekenherkenning-camera’s. Inmiddels maken 186 gemeenten gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

CityPermit biedt een online parkeervergunningensysteem dat burgers voorziet van een self-service portal voor het regelen van parkeerzaken. Met deze oplossingen houden overheidsinstanties en parkeerbedrijven meer tijd over voor hun kerntaken en draagt Sigmax bij aan het creëren van veilige en leefbare steden binnen de Benelux.

Ter aanvulling op ons team zijn we per direct op zoek naar een Propositie Manager.

Dit wordt jouw job

Je bent gemotiveerd om de beste proposities neer te zetten en hiervoor samenwerking te zoeken met collega’s. De klant staat centraal in alles wat je doet. Jij weet wat er bij onze klanten speelt en achterhaalt wat hun behoefte is met betrekking tot het reguleren en handhaven van veilige en leefbare steden. Het is jouw taak om met ideeën te komen om onze oplossingen te versterken, te bundelen en te combineren met de juiste diensten, zowel voor de korte als de lange termijn. Je genereert klant- en concurrentie inzichten en bent verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, uitrollen en onderhouden van gesegmenteerde proposities.

Samen met de collega’s van sales en marketing kijk je naar kansen in de markt en prioriteer je deze op basis van waarde, groeipotentieel en klantervaring. Als Propositie Manager ben je verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van proposities in onze verschillende klantsegmenten. Hierbij ben je regisseur van de hele keten vanaf de start van de customer journey tot en met de implementatie en het gebruik van de proposities. Je zorgt ervoor dat we op alle touchpoints binnen de customer journey onze klanten zo optimaal en schaalbaar mogelijk bedienen in contact, documentatie en product. Dit met als doel ons marktaandeel te vergroten en commerciële targets te behalen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het opzetten van product-, markt-, concurrentie- en bedrijfsanalyses;
 • Het begrijpen van klantbehoeften en ontwikkelingen en deze samen met Product Management vertalen naar oplossingen;
 • Het voorbereiden van voorstellen voor nieuwe ontwikkelingstrajecten i.s.m. Product Management;
 • Het vertalen van customer journeys, concurrentieanalyses, onderzoek en klantbehoeften naar strategische proposities die door vertaald kunnen worden naar marketingdoelen, sales materialen (prijslijsten, voorwaarden, SLA’s) en trainingen & opleidingen bij onze klanten en partners;
 • Het inzichtelijk maken van de financiële performance van de propositie en het continu verbeteren hiervan;
 • Het vaststellen van de Go-To Market strategie i.s.m. Product Management, Sales en Marketing.

Wat jou uniek maakt

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt werkervaring binnen een softwarebedrijf en beschikt over enige ervaring met het ontwikkelen van proposities;
 • Je toont lef, hebt een sterke klantfocus en beschikt over ondernemerskwaliteiten;
 • Je bent een energieke en proactieve professional die met creativiteit altijd tot een verrassende oplossing komt;
 • Je hebt een analytische blik en de vaardigheid om cijfermatige resultaten om te zetten naar verbetervoorstellen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet mensen te enthousiasmeren.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00