Sales Consultant

 
Over Sigmax Field Mobility
Een serviceorganisatie staat of valt met de juiste tools. De dagelijkse inzet en uitgebreide domeinkennis van onze 200+ professionals maakt dat wij vanuit ons hoofdkantoor in Enschede organisaties als Carglass, Maas International, Saval, Welzorg en diverse woningcorporaties helpen dienstenpakketten te verbeteren met innovatieve software. Daarnaast kiezen organisaties die volwassener services aan willen bieden voor het door ons ontwikkelde Field Service Groei Model.

 

Sales Consultant

In een wereld met langere salespaden, creëer jij continu je eigen kansen

 

Over de functie
In deze rol ben jij één van onze dynamische jagers die in staat is problemen bij bedrijven op te sporen en op te lossen. Waar je kansen voor serviceoplossingen ziet, weet je organisaties bewust te maken van hun precieze behoefte en deze in te vullen met onze Field Mobility oplossingen. Je beschikt over het talent verbanden te leggen tussen uitdagingen bij bedrijven in verschillende verticals, zodat je snel en kundig advies kunt geven. Omdat salespaden bij deze business unit traditioneel van langere duur zijn door de aard van onze business en de grootte van klanten, acteer je op meerdere klantprojecten tegelijkertijd en weet jouw weg te vinden binnen lange en complexe beslissingstrajecten.

 

Als sales consultant ben je verantwoordelijk vanaf de lead tot aan gemaakte deals! Samen met de Business Unit Manager Field Mobility kijk je naar mogelijkheden en ontwikkelingen, zowel op zakelijk alsmede persoonlijk vlak. Je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen en bent erop gebrand resultaten neer te zetten door mooie deals met klanten van naam te onderhandelen. Naast verdere aanscherping van je salesvaardigheden middels training, ben je ook bereid jezelf verder te verdiepen in het domein field service. Hierdoor ben je in staat te participeren in het ontwikkelen van nieuwe proposities.

Wat vragen wij?

  • Minimaal een afgeronde economische of technische opleiding op HBO- of WO-niveau
  • Tenminste 3 jaar ervaring met sales en hierin een gunstig track record
  • Je werkt zelfstandig, zelfsturend en ondernemend, maar kunt je ook opstellen als teamplayer
  • Je werkt planmatig, resultaatgericht en beschikt over charisma
  • Je hebt affiniteit met ICT, software en techniek
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.