Sales en Marketing Director

Zorg jij voor nationale en internationale groei en effectieve sales- en marketingprocessen?

Met ons handhavingsplatform helpen we gemeenten met het realiseren van veilige en leefbare steden. Dit doen we binnen de domeinen: Brede Handhaving, Parkeren, Geslotenverklaringen en Vergunningen en ontheffingen. Met onze SaaS-oplossing waarmee we in meer dan 250 steden ANPR-camera’s aansturen, Boa’s begeleiden en digitaal vergunningen en ontheffingen uitgeven, lopen we voorop in Europa en zijn we markleider in de Benelux.

En we zijn ambitieus! We willen meer toegevoegde waarde leveren voor onze klanten en daarmee onze impact op de veilige en leefbare stad vergroten. Daarbij streven we naar groei binnen de Benelux en het betreden van de markt in andere landen. Om onze ambities te realiseren zijn we op zoek naar een Sales en Marketing Director die plaats neemt binnen het Management Team van Sigmax Law Enforcement.

Wat ga jij doen?

Als Sales en Marketing Director ben jij eindverantwoordelijk voor de sturing op- en realisatie van de doelstellingen die in onze businessplannen zijn gesteld. Ook heb je een directe lijnverantwoordelijkheid voor Sales en Marketing.

Je geeft sturing, ondersteuning en coaching aan de Salesmanagers voor Nederland en België en ons Marketing Team. Met hen scherp je onze positionering, marktstrategieën en partnerproposities aan. Ook werk je verdere plannen uit voor de internationalisering van Sigmax Law Enforcement waarbij het betreden van nieuwe markten een doelstelling is. Hierbij zorg je voor duidelijke organisatie (framework) van werk en verantwoordelijkheden tussen de verschillende collega’s en teams en draag je actief bij aan de persoonlijke ontwikkeling van betrokken collega’s.

Samen met collega MT-leden sturen jullie op de businessdoestellingen, aanscherping van de organisatie en verzorgen jullie verdere strategievorming.

Jouw team

Je gaat aan de slag in onze business unit Law Enforcement waar in totaal ongeveer 70 collega’s werken. De werksfeer is informeel waarbij medewerkers gemakkelijk bij jou naar binnen kunnen lopen en jij natuurlijk ook bij anderen. Binnen de business unit ben jij lid van het MT. Op basis van jouw expertise draag jij daarin bij aan de strategische koers van de business unit Law Enforcement.

Wat wij van jou verwachten

 • Je beschikt over meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare rol waarin je commerciële verantwoordelijkheid draagt;
 • Je stuurt op een procesmatige en schaalbare sales- en marketing aanpak, met een duidelijke visie op de inzet van CRM en andere digitale tools;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het productizen van softwareproducten;
 • Je herkent je zelf in de kernwoorden: coachend, strategisch, inhoudelijk en communicatief;
 • Je hebt bij voorkeur ook raakvlakken met de gemeentelijke markt en de veilige en leefbare stad.

Waarom jij bij Sigmax wil werken

Als jij bij ons aan de slag gaat als Sales en Marketing Director dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een energietoeslag;
 • Veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen door incompany trainingen, individuele trainingen en opleidingen;
 • Een goed georganiseerde en ambitieuze werkgever met een open cultuur en korte lijntjes;
 • En nog veel meer…. zoals gave personeelsevents, goede koffie en vers fruit op kantoor.

Over Sigmax en jouw business unit

Met ongeveer 160 Sigmax’ers zijn we gevestigd in een schitterend modern kantoor op het kennispark in Enschede. Samen maken we software voor onze Nederlandse en internationale klanten. Tot ons porfolio rekenen we grote steden, toonaangevende OV-bedrijven en bekende servicebedrijven. We helpen ze slimmer en efficiënter te werken door middel van software.

Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningensysteem ‘CityPermit’. Al meer dan 250 gemeenten werken met onze software waaronder Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen. Onze ambitie is om nationaal en internationaal verder te groeien.

Interesse? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie bij Sigmax. Dan ontvangen we graag je sollicitatie met een cv en korte motivatie of toelichting erbij. Heb je nog vragen over de vacature? Dan mag je altijd contact opnemen met Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) 053 480 3100 of door te mailen naar vacatures@sigmax.nl

Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00