Sales & Marketing Director

Durf jij de uitdaging aan om een hagelnieuwe rol op het snijvlak van sales en marketing te bekleden? Kun jij op een behendige, aansprekende manier leiding geven aan een groeiend team? Sigmax zoekt voor het bedrijfsonderdeel Law Enforcement een Sales & Marketing Director die daadkrachtig aan de slag gaat binnen onze ambitieuze, zich snel ontwikkelende organisatie.

 

Wat we doen
Bij ons bedrijfsonderdeel Law Enforcement digitaliseren we processen in handhaving & toezicht. Met andere woorden, we maken serieuze applicaties en platforms voor professionals in de openbare ruimte. We werken voor meer dan 100 Nederlandse en Belgische gemeenten en politieregio’s, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland gebruiken de slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen.

 

Wat je in ons team gaat doen
Binnen onze organisatie stuur je een team van sales- en marketingprofessionals aan en zoek je de samenwerking op met interne stakeholders en internationale commerciële en technische partners. Je werkzaamheden bestaan uit strategiebepaling, optimalisatie van het salesproces, verbeteringen aanbrengen in de operatie en het begeleiden van bestaande sales- en marketingtrajecten. Je vertaalt ons portfolio door naar pakkende ervaringen. Hierbij rapporteer je aan de Managing Director Law Enforcement.

 

Wat we van jou verwachten
Je staat de basis van een hernieuwde, schaalbare, persoonsonafhankelijke salesorganisatie die op een duurzame manier gekwalificeerde leads voor sales genereert, onafhankelijk van zaken als geluk en toeval. Jouw inbreng zorgt voor effectief meer prospects en klantkandidaten voor up-selling. Daarnaast weet je ook bruikbare input te leveren voor de lange termijn visie op onze producten.

Wie we zoeken
Spreekt bovenstaande tekst jou aan? Let op, we stellen we de volgende voorwaarden aan kandidaten:

  • Je hebt een relevante hbo of universitaire opleiding gevolgd;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar passende werkervaring, bij voorkeur (deels) in een internationale omgeving;
  • Je bent een sterk in zowel hands-on als abstract denken, daarbij kun je wanneer nodig de helicopterview oproepen;
  • Soft-skill kwalificaties als verbindend, resultaatgericht, oog voor de mens, klantgericht en analytisch zijn op jou van toepassing
  • Naast beheersing van het Nederlands ben je zeer goed in het spreken en schrijven in het Engels;

 

Wat we bieden
Werken bij Sigmax betekent starten binnen een dynamische organisatie met 230+ professionals. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een enthousiast team professionals, opererend in binnen- en buitenland
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een werkvloer waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Op elke verdieping in ons iconische pand onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.