Sales Consultant

Over SequriX
SequriX is een spin-off van software specialist Sigmax, een bedrijf met vijf verschillende business units met elk een eigen expertisegebied. Sigmax ontwikkelt op nationaal en internationaal niveau software voor bedrijven met mobiele vraagstukken. In 2014 verscheen de beveiligingsservicesoftware onder het eigen label SequriX. Om dit bedrijf uit te breiden, zijn we op zoek naar een:

 

Sales Consultant

Met oog voor de klant en enthousiasme in de verkoop

 

Over de functie

In deze rol ben jij één van onze dynamische jagers die in staat is problemen bij bedrijven op te sporen en op te lossen. Waar je kansen voor de beveiligingsbedrijven ziet, weet je deze organisaties bewust te maken van hun precieze behoefte en deze in te vullen met onze SequriX oplossing. Je beschikt over het talent verbanden te leggen tussen uitdagingen bij deze bedrijven, zodat je snel en kundig advies kunt geven. Omdat salespaden bij deze SequriX van korte duur zijn door de aard van onze business en de grootte van klanten, acteer je op meerdere klantprojecten tegelijkertijd en weet je jouw weg te vinden binnen beslissingstrajecten.

 

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk vanaf de lead tot aan gemaakte deals! Samen met de Business Unit Manager van SequriX kijk je naar mogelijkheden en ontwikkelingen, zowel op zakelijk alsmede persoonlijk vlak. Je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen en bent erop gebrand resultaten neer te zetten door mooie deals met klanten van naam te sluiten. Naast verdere aanscherping van je salesvaardigheden middels training, ben je ook bereid jezelf verder te verdiepen in de beveiligingsbranche. Hierdoor ben je in staat te participeren in het ontwikkelen van nieuwe proposities.

Wat vragen wij?

  • Minimaal een afgeronde economische of technische opleiding op HBO- of WO-niveau
  • Tenminste 3 jaar ervaring met sales en aantoonbare resultaten
  • Je werkt planmatig, resultaatgericht en beschikt over natuurlijk charisma
  • Je hebt affiniteit met ICT, software en techniek
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat we bieden
Voor wat hoort wat. Werken bij SequriX betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.