Security Officer

Over Sigmax

Sigmax brengt professionals verder. We richten ICT infrastructuren in en ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt. Vanuit Enschede bedienen vijf Business Units zeer diverse klantengroepen. Onze oplossingsaanbod is breed en zeer kwalitatief doordat we werken met ruim 200 kundige, hoog opgeleide professionals. In wat we dagelijks doen staan het leveren van kwaliteit en het aangaan van duurzame partnerschappen met onze 400+ klanten voorop. Wij zoeken een gedreven full-time:

 

Security Officer

Kundig controleur en betrokken adviseur; specialist in beveiligingskwesties

 

Over de functie
In de rol van Security Officer ontwikkel en bewaak je de securityprocessen van Sigmax. Je zorgt voor inrichting van het informatiebeveiliging en -managementsysteem, implementatie van standaarden, brengt advies uit over beveiligingsvraagstukken en werkt proactief en pragmatisch. Je beseft wat de impact is van GDPR. Door een passie voor security houd je ervan mee te denken over oplossingen die voorstellen toch mogelijk maken. Jouw activiteiten dragen bij aan een verdere professionalisering van de business units van Sigmax en vergroten de betrokkenheid van werknemers bij het thema veiligheid.

 

Vanuit je ervaring en kennis weet je precies wat er nodig is om certificeringen als ISO/IEC 27001 te behalen en te behouden. Regelmatig overleg je met het informatiebeveiligingsteam over de status van informatiemanagement en –systemen en begeleid je audits binnen Sigmax. Je weet wat er komt kijken bij de informatiebeveiliging van een leidende leverancier aan overheidspartijen en grootzakelijke klanten en deinst niet terug voor het kritisch onder de loep nemen van bestaande processen. De Security Officer rapporteert aan de CEO van Sigmax.

Wat vragen wij?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • CISM en/of CISSP certificering
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
  • Aantoonbare overtuigingskracht en creativiteit
  • Ervaring met het opzetten en beheren van ISMS

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.