Senior Software Developer

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan en ga jij met jouw ervaring de technische koers van onze software bepalen?

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze businessunit Sequrix maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Voor het verder ontwikkelen van onze product zoeken we versterking in de vorm van een Senior Software Developer.

Dit wordt jouw job

We zijn op zoek naar een Senior Software Developer die toe is aan een volgende stap in haar of zijn loopbaan. Als ervaren Software Developer weet jij wat erbij komt kijken om goede software te bouwen. Binnen het team krijg je hierin een sleutelrol.

Naast het ontwikkelen houd jij je ook bezig met het uitzetten van strategische softwarelijnen, conform de bekende architectuurstijlen, patterns en best practices. Met je sterke analytische vermogen weet jij wensen van de klant en de markt om te zetten in een ontwerp en ijzersterke implementatie.

Samen met het softwareteam bouw je aan het toekomstbestendig maken van ons product. Jullie bepalen de technische koers van het product in relatie tot de markt. Jij bent in dat proces de kar-trekker. Samen met jou willen we ons product doorontwikkelen als cloudoplossing waarbij security, usability en het schaalbaar houden van de software tot je primaire takenpakket hoort. Je gaat je bezighouden met de nieuwste .NET, een N-Tier architectuur, SQL Server, multi-tenant, multi-language en encryptie, met oog voor de productperformance.

Waarom aan de slag bij Sigmax?

 • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
 • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
 • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Dit maakt jou uniek

 • Je beschikt over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Software Developer en wil graag een stap maken naar een functie met meer verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van softwareontwikkeling;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Woorden als initiatiefrijk en innovatief passen bij jou.

Over Sigmax en SequriX

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00