Senior Software Developer (webapplicatie)

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

SequriX

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Bij de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven, in binnen- en buitenland. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om nationaal en internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Onze SequriX hub is een online platform waar een complex digitaal referral programma omheen zit en is de spil in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs. Tevens digitaliseren we alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten, voor beveiligingsorganisaties met onze software.

 

Dit wordt je job

Ben jij die man of vrouw die het als een uitdaging ziet onze cloudoplossing verder door te ontwikkelen, waarbij security, usability en schaalbaar houden van de oplossing tot je primaire takenpakket hoort. Met andere woorden ben jij in staat om samen met het softwareteam onze cloudoplossing gereed te maken voor opschaling naar meer dan 1000 klanten, zonder dat ons softwareteam verder hoeft uit te breiden? Je gaat je bezig houden met ASP.NET MVC, een N-Tier architectuur, SQL Server, multi-tenant, multi-language en encryptie, maar je vindt het natuurlijk ook super leuk om op het gebied van performance ervoor te zorgen dat het platform opschaalt naar 1000 klanten.  

 

Vanzelfsprekend werkt je gestructureerd, programmeert op alle onderdelen en komt zo tot een kwalitatief goede applicatie (je bent niet voor niks een ervaren software engineer). Goede analyses maken en goed in teamverband werken zijn jou niet vreemd (en vinden we misschien wel belangrijker dan enkel jouw technische skills).

 

Je gaat oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken met complexe datamodellen. Je werkt samen in een klein, ervaren en gezellig team van ontwikkelaars en gaat aan de slag met zowel de backend als frontend. Je ontwikkelt één product en bouwt iets waar je trots op bent.

“Hoe houd je een webapplicatie snel en overzichtelijk? Hoe zorg je ervoor dat een complex relationeel datamodel beheersbaar blijft. En hoe zorg je ervoor dat honderden mobieltjes altijd precies de benodigde gegevens hebben zodat de gebruiker zijn werk kan doen, zelfs als de internetverbinding hapert? En dat ook nog goed beveiligd moet zijn? Hoe zorg je ervoor dat gebruikers door kunnen blijven werken tijdens een update van de software? Dat zijn vraagstukken waar de Developers van SequriX oplossingen en implementaties voor bedenken en uitvoeren!”

 

Wat jou uniek maakt

Je hebt naast hbo werk- en denkniveau en voldoende vaardigheid in het spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal ook (uitgebreide) ervaring met:

 • Net, MVC, HTML, CSS en Javascript;
 • SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases (is een pre);
 • het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
 • met webtechnologie;
 • relationele databases en modellen;
 • object georiënteerde programmeertalen.

 

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Loes Runneboom (team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.