Senior Software Developer

Maak jij onze cloud oplossing klaar voor opschaling?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

SequriX

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Bij de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven, in binnen- en buitenland. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om nationaal en internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Onze SequriX Hub is een online platform waar een complex digitaal referral programma omheen zit en is de spil in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs. Tevens digitaliseren we alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten, voor beveiligingsorganisaties met onze software.

Dit wordt je job

Zie jij het als een uitdaging om onze cloudoplossing verder door te ontwikkelen, waarbij security, usability en het schaalbaar houden van de oplossing tot je primaire takenpakket hoort? Met andere woorden ben jij in staat om samen met het softwareteam onze cloudoplossing gereed te maken voor opschaling naar meer dan 1000 klanten, zonder dat ons softwareteam daarvoor verder hoeft uit te breiden? Als Senior Software Developer ga jij je bezighouden met ASP.NET MVC, een N-Tier architectuur, SQL Server, multi-tenant, multi-language en encryptie. Daarnaast vind je het leuk om op het gebied van performance ervoor te zorgen dat het platform klaar is voor opschaling.

Je werkt vanzelfsprekend gestructureerd, programmeert op alle onderdelen en komt zo tot een kwalitatief goede applicatie (je bent niet voor niets een ervaren software engineer!). Sterke analyses maken en in teamverband werken zijn jou niet vreemd (en vinden we misschien wel belangrijker dan enkel jouw technische skills).

Je gaat oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken met ingewikkelde datamodellen. Je werkt samen in een klein, ervaren en gezellig team van ontwikkelaars en gaat aan de slag met zowel de backend als frontend. Je ontwikkelt één product en bouwt iets waar je trots op bent.

“Hoe houd je een webapplicatie snel en overzichtelijk? Hoe zorg je ervoor dat een complex relationeel datamodel beheersbaar blijft? En hoe zorg je ervoor dat honderden smartphones altijd precies de benodigde gegevens hebben zodat de gebruikers hun werk kunnen doen, zelfs als de internetverbinding hapert? Dat zijn vraagstukken waar de developers van SequriX oplossingen en implementaties voor bedenken én uitvoeren!”

Dit maakt jou uniek

Je hebt naast hbo werk- en denkniveau en voldoende vaardigheid in het spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal ook (uitgebreide) ervaring met:

 • Net, MVC, HTML, CSS en Javascript;
 • SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases (is een pre);
 • het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
 • webtechnologie;
 • relationele databases en modellen;
 • object georiënteerde programmeertalen.

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Ellen Breukink (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

004

Ellen Breukink

Team Recruitment

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00