Servicedesk Medewerker

Jouw uitdaging

Als Servicedesk Medewerker ben jij hèt aanspreekpunt voor alle technische en gebruikersvragen over onze mobiele oplossingen. Ongeacht of deze vragen over hardware dan wel software gaan: jij voelt je verantwoordelijk voor de goede werking van onze producten en je weet hierbij de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Je stelt gerichte vragen om het probleem van de klant te analyseren. Vervolgens zorg je voor een adequate en snelle afwikkeling van incidenten. Je informeert de klant consequent over de status en managed de verwachtingen. Je organiseert en bewaakt wijzigingen op het gebied van hard- en/of software en rapporteert aan zowel de klant als het management.

 

Je bent bereid om alle werkzaamheden op de servicedesk op te pakken. Je inzet en energie zijn aanstekelijk en zetten een standaard voor je collega’s. Je bent commercieel ingesteld, ziet nieuwe kansen liggen en draagt deze actief over aan je collega’s van sales. Je ziet scherp toe op het maken en bewaken van de afspraken met onze toeleveranciers. Naarmate je groeit in je rol zul je steeds meer verantwoordelijkheid naar je toetrekken, meer coördineren en het team aansturen.

 

Sigmax biedt

Een geweldige functie in een team van gedreven professionals, met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Een prettige werksfeer en de kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken. Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw bagage

  • Een afgeronde technische MBO+/HBO opleiding (informatica/elektronica);
  • Gedegen kennis op het gebied van SQL, XML en ICT infrastructuren;
  • Je bent resultaatgericht, communicatief- en onderhandelingsvaardig;
  • Je bent organisatorisch ingesteld, stressbestendig en hebt commercieel inzicht;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Zet jij in een handomdraai een Android app in elkaar, maar doe je dat net zo lief samen om tot nog aansprekender resultaten te komen? Rendeer jij goed in een informeel, nuchter bedrijf waar gezelligheid na werktijd niet tot de randzaken wordt gerekend? Kom Java ontwikkelen binnen ons development team Handhaving!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.