Software Consultant

Bouw jij mee aan nieuwe betalingsmogelijkheden voor onze OV software?

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Sigmax Public Transport

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Bij de business unit Sigmax Public Transport ontwikkelen wij software specifiek voor OV-bedrijven in Nederland. Met kennis van de nieuwste technologieën en de beste specialisten in-house, ontwikkelen wij tech-oplossingen die een bijdrage leveren aan maar één doel: het beste OV van de wereld in Nederland waarmaken.  Zo zetten we ideeën om naar werkelijkheid. Of deze ideeën nu voortkomen uit landelijke innovatieprogramma’s of specifieke wensen vanuit onze klanten: wij bouwen software die naadloos integreert met (bestaande) hardware. Naast onze OV-Pocket oplossing voor controle, service en handhaving bieden wij oplossingen voor validators, mobiele check-in/check-out en barcodes.

Dit wordt je job

Zie jij het als een uitdaging om, samen met het softwareteam, onze OV-Pocket gereed te maken voor nieuwe betalingsmogelijkheden, zoals betaling met bankkaarten? Als Software Consultant bedenk jij oplossingen voor complexe vraagstukken over de beveiliging van onze OV-oplossing. Je gaat je bezighouden met het ontwerpen en programmeren van software, waarbij veel aandacht uitgaat naar security. Als ervaren software engineer werk je vanzelfsprekend gestructureerd, programmeer je op alle onderdelen en kom je zo tot een kwalitatief goede applicatie. Sterke analyses maken en in teamverband werken zijn jou niet vreemd. Dit vinden we misschien wel belangrijker dan enkel jouw technische skills!


Dit maakt jou uniek

Naast WO werk- en denkniveau en voldoende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal, beschik je ook over (uitgebreide) ervaring met:

  • Het ontwikkelen van betalingssoftware of het in/uit-checken met bankkaarten;
  • Het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
  • EMV & PCI certificering;
  • Android/Xamarin en .NET;

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor vers fruit;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de ‘solliciteer direct’ button naar Justin van Rossum (Team Recruitment) of bel +31(0)53 480 3100 voor meer informatie. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

004

Justin van Rossum

Team Recruitment

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00