Software Developer Boeteverwerking

Wil jij als Developer impact maken in een gemoedelijk team en zo bijdragen aan onze software voor boeteverwerking?

Met onze SaaS-oplossing helpen we gemeenten met het coördineren en handhaven van een veilige stad. De boa’s op straat, parkeerhandhaving, cameratoezicht, milieuzones en vergunningen zijn thema’s waar we met onze software op inspelen. Daarmee lopen we voorop in Europa en zijn we markleider in de Benelux. Ook de boeteverwerking loopt door onze software. Voor het team dat daar dagelijks aan werkt zoeken we een Software Developer.

Wat ga je doen?

Nadat er vanuit de handhaving een boete is opgelegd, begint een groot deel van de financiële afhandeling. Dit proces hebben we geautomatiseerd met onze software die voor een groot deel door Belgische steden wordt gebruikt. Het is een administratief proces dat wij flexibel hebben ingericht zodat onze klanten dit optimaal kunnen inzetten.

Als Developer werk je aan de verdere ontwikkeling van ons product. We sluiten aan op landelijke registers waarvoor jij, in samenwerking met onze integratiespecialist, de koppelingen bouwt. Ook maken we integraties met bijvoorbeeld post handlers om te zorgen dat automatisch gegenereerde brieven bij de juiste mensen op de deurmat vallen. We hebben de ambitie om delen van de boeteverwerking schaalbaar in Azure neer te zetten. Daarnaast gaan we aan de slag met lastige vraagstukken over onze software, die vanuit onze servicedesk doorkomen. Hierover heb je rechtstreeks contact met eindgebruikers. Mocht je het interessant vinden dan zou je ook je focus meer op front-end ontwikkeling kunnen leggen.

Jouw collega’s

Dit team laat zich omschrijven als serieus en gemoedelijk. In het team zit veel kennis en ervaring. Je naaste collega’s zijn een Product Owner, Scrummaster, Functioneel Consultant en enkele Developers. Dat maakt dat je als extra Developer veel impact kan hebben. Dit team probeert de scrumprincipes strak toe te passen en heeft op dinsdag de gezamenlijke kantoordag. Daarnaast wordt er veelal hybride gewerkt. 

Wat wij van jou verwachten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met softwareontwikkeling;
 • Je kunt werken met C# en .NET. Als je ook Blazor of Angular beheerst dan is dat een grote pre;
 • Je hebt affiniteit met data en databases.

Heb jij veel ervaring met Java maar wil je de overstap maken naar C#? Dan denken we graag met je mee.

Waarom jij bij Sigmax wil werken

Als jij bij ons aan de slag gaat als Software Developer dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een energietoeslag;
 • Veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen door incompany trainingen, individuele trainingen en opleidingen;
 • Een goed georganiseerde en ambitieuze werkgever met een open cultuur en korte lijntjes;
 • En nog veel meer…. zoals gave personeelsevents, goede koffie en vers fruit op kantoor.

Over Sigmax en jouw business unit

Met ongeveer 160 Sigmax’ers zijn we gevestigd in een schitterend modern kantoor op het kennispark in Enschede. Samen maken we software voor onze Nederlandse en internationale klanten. Tot ons porfolio rekenen we grote steden, toonaangevende ov-bedrijven en bekende servicebedrijven. We helpen ze slimmer en efficiënter te werken door middel van software.

Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningensysteem ‘CityPermit’. Al meer dan 250 gemeenten werken met onze software waaronder Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen.

Interesse? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie bij Sigmax. Dan ontvangen we graag je sollicitatie met een cv en korte motivatie of toelichting erbij. Heb je nog vragen over de vacature? Dan mag je altijd contact opnemen met Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) 053 480 3100 of door te mailen naar vacatures@sigmax.nl

Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00