Software Developer Parkeerloket

Wil jij in een team bouwen aan software waarmee we aanvragen van parkeervergunningen- en ontheffingen voor burgers, bedrijven en overheden makkelijker maken?

We bouwen een softwareoplossing waarmee we gemeenten helpen bij het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Met onze ‘CityPermit’ software vertalen we beleid rond parkeervergunningen en ontheffingen in ons digitale systeem. Daarin kunnen burgers en bedrijven via een webapp hun parkeerproducten aanvragen. Voor dit team zoeken we een Software Developer.

Wat ga je doen?

Als Software Developer ga jij aan de slag met onze ‘CityPermit’ software. Hiermee bieden we overheden een digitaal parkeerloket. Doordat wij in dit proces onder andere aansluiten bij DigiD hebben we bij het ontwikkelen te maken met een set aan strenge beveiligingseisen.

We zijn continu bezig met het verbeteren van ons product. Zo zien we mogelijkheden om meer informatie real-time beschikbaar te stellen en is datawarehousing een onderwerp waar jij je mee bezig kunt gaan houden. Je wordt op je sterke punten ingezet maar we hopen dat je kennis en ervaring hebt met zowel back-end als front-end. Daarnaast zijn we gestart met het werken met Blazor wat nog relatief nieuw is binnen ons team.

Jouw collega’s

Team City Permit is een hecht team en bestaat uit een mix van jonge en ervaren collega’s. Het is een divers gezelschap en dat maakt het juist leuk. Volgens Scrum Principes werk je samen met de andere Developers, een Product Owner en Architect. Het team draait al goed en de collega’s werken hybride. De collega’s die op kantoor zijn, gaan graag tussen de middag een rondje wandelen. 

Wat wij van jou verwachten

 • Je beschikt over aantoonbaar hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met softwareontwikkeling en het is handig als je eerder fullstack hebt gewerkt of een brede stack beheerst;
 • Je bent Microsoft georiënteerd – onze basis is C# / .NET;
 • Je denkt tijdens je werkzaamheden altijd na over hoe en waarom dit stuk software wordt toegepast.

Heb jij veel ervaring met Java maar wil je de overstap maken naar C#? Dan denken we graag met je mee.

Waarom jij bij Sigmax wil werken

Als jij bij ons aan de slag gaat als Software Developer dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een energietoeslag;
 • Veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen door incompany trainingen, individuele trainingen en opleidingen;
 • Een goed georganiseerde en ambitieuze werkgever met een open cultuur en korte lijntjes;
 • En nog veel meer…. zoals gave personeelsevents, goede koffie en vers fruit op kantoor.

Over Sigmax en jouw business unit

Met ongeveer 160 Sigmax’ers zijn we gevestigd in een schitterend modern kantoor op het kennispark in Enschede. Samen maken we software voor onze Nederlandse en internationale klanten. Tot ons porfolio rekenen we grote steden, toonaangevende ov-bedrijven en bekende servicebedrijven. We helpen ze slimmer en efficiënter te werken door middel van software.

Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningensysteem ‘CityPermit’. Al meer dan 250 gemeenten werken met onze software waaronder Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen.

Interesse? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie bij Sigmax. Dan ontvangen we graag je sollicitatie met een cv en korte motivatie of toelichting erbij. Heb je nog vragen over de vacature? Dan mag je altijd contact opnemen met Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) 053 480 3100 of door te mailen naar vacatures@sigmax.nl

Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00