Software Developer Parkeren en Mobiliteit

Vind jij het gaaf om een product opnieuw te gaan ontwikkelen en krijg je energie van het bouwen van Azure migraties?

Met onze SaaS-oplossing helpen we gemeenten met het coördineren en handhaven van een veilige stad. De boa’s op straat, parkeerhandhaving, cameratoezicht, milieuzones en vergunningen zijn thema’s waar we met onze software op inspelen. Daarmee lopen we voorop in Europa en zijn we markleider in de Benelux. Binnen het team Parkeren en Mobiliteit zoeken we een Software Developer.

Wat ga je doen?

Je gaat werken aan software waarmee wij gemeentes faciliteren in hun handhavingstaken op het gebied van parkeren, milieuzones, en geslotenverklaringen. Die controle wordt soms gedaan door de BOA met zijn handheld, daarnaast zijn er ook scanautos en vaste camera’s. De data die zij vergaren wordt continu door onze software gecontroleerd en verwerkt.

Jij werkt aan dit product waarmee we zo’n 5 miljoen observaties per maand verwerken. Voor onze begrippen is dit een hoog volume. We zijn dit stuk software opnieuw aan het opbouwen in .NET core 6 en straks in .NET8. Ook gaat een groot deel van je werkzaamheden zitten in Azure migraties en willen we graag de koppelingen – voor parkeerzones – met GIS pakketten aanpakken. Vind je het leuk om ook wat met front-end ontwikkeling te doen, dan is dat ook zeker mogelijk.

Jouw collega’s

Collega’s omschrijven hun team met de woorden: positief en behulpzaam. Het is een team met een mooie balans in ervaring. Men probeert de scrumevents strak toe te passen en het leveren van kwaliteit staat voorop. De meeste aanwezige collega’s gaan dagelijks een rondje wandelen in de lunchpauze. Men kletst graag over Formule 1, bier en nog heel veel andere onderwerpen. Waar praat jij over mee?

Wat wij van jou verwachten

 • Je beschikt over aantoonbaar hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met softwareontwikkeling;
 • Je kunt met C# en .NET werken, affiniteit met front-end ontwikkeling (Angular) is welkom;
 • Je hebt ervaring met MSSQL server en Azure.

Heb jij veel ervaring met Java maar wil je de overstap maken naar C#? Dan denken we graag met je mee.

Waarom jij bij Sigmax wil werken

Als jij bij ons aan de slag gaat als Software Developer dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een energietoeslag;
 • Veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen door incompany trainingen, individuele trainingen en opleidingen;
 • Een goed georganiseerde en ambitieuze werkgever met een open cultuur en korte lijntjes;
 • En nog veel meer…. zoals gave personeelsevents, goede koffie en vers fruit op kantoor.

Over Sigmax en jouw business unit

Met ongeveer 160 Sigmax’ers zijn we gevestigd in een schitterend modern kantoor op het kennispark in Enschede. Samen maken we software voor onze Nederlandse en internationale klanten. Tot ons porfolio rekenen we grote steden, toonaangevende ov-bedrijven en bekende servicebedrijven. We helpen ze slimmer en efficiënter te werken door middel van software.

Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningensysteem ‘CityPermit’. Al meer dan 250 gemeenten werken met onze software waaronder Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen.

Interesse? 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie bij Sigmax. Dan ontvangen we graag je sollicitatie met een cv en korte motivatie of toelichting erbij. Heb je nog vragen over de vacature? Dan mag je altijd contact opnemen met Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) 053 480 3100 of door te mailen naar vacatures@sigmax.nl

Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Let op:

 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00