Software Engineer

Zoek jij een uitdagende baan waarin je kunt bijdragen aan het doorontwikkelen van onze software oplossing voor handhaving in het OV?

Sigmax Public Transport

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Bij de business unit Sigmax Public Transport ontwikkelen wij software specifiek voor OV-bedrijven in Nederland. Met kennis van de nieuwste technologieën en de beste specialisten in-house, ontwikkelen wij tech-oplossingen die een bijdrage leveren aan maar één doel: het beste OV van de wereld in Nederland waarmaken. Zo zetten we ideeën om naar werkelijkheid. Of deze ideeën nu voortkomen uit landelijke innovatieprogramma’s of specifieke wensen vanuit onze klanten: wij bouwen software die naadloos integreert met hardware in het Nederlandse OV. Naast onze OVPocket software voor controle van de OV-chipkaart, bieden wij oplossingen voor validators, handhaving, mobiele check-in/check-out en vervoersbewijzen op basis van barcodes. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment is de introductie van EMV betalen dat wij mogelijk gaan maken voor het openbaar vervoer in Nederland.

Dit wordt je job

Als Software Engineer bestaat jouw rol uit het in teamverband doorontwikkelen van onze OVPocket Suite als de oplossing voor inspectie en handhaving in het Nederlandse OV. De OVPocket Suite is een applicatie welke enerzijds bestaat uit een app op een Android toestel die gebruikt wordt door de handhavers in het OV en anderzijds uit de back-end welke door de handhavers gebruikt wordt voor de afhandeling van boetes. Belangrijk daarbij is in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen rondom het EMV betalen, de opkomst van 5G en de mogelijkheden die deze technologie biedt. Het team waarin je terecht komt bestaat uit zowel beginnende als ervaren software professionals en samen werk je binnen een Scrum framework met de bijbehorende Scrum events om zo dagelijks verbeteringen door te voeren van ons product. 

Wat jou uniek maakt

Je wilt je skills verder ontwikkelen door op professioneel niveau met .NET (C#) aan de slag te gaan. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en je te verdiepen in de werking van een uitgebreide handhaafoplossing. Je bent in staat keuzes te maken en deze te beargumenteren. Verder wil je graag aan de slag met nieuwe ontwikkelingen en hier kennis en ervaring in op doen om zo samen met het team verbeterslagen door te voeren.

  • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo of wo opleiding;
  • Je hebt ervaring met C#, .Net en Angular en kunt overweg met Xamarin en SQL;
  • Ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Mooie softwareproducten die het verschil maken voor de reiziger, OV-vervoerders en jezelf;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, en het volgen van trainingen;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes!

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Yordi Zeijpveld (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

Meer weten?

Yordi Zeijpve

Yordi Zeijpveld

Corporate Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00