Stage: IT-Team

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Het IT-team
Sinds 2019 beschikt Sigmax over een eigen IT-team. Dit team bestaat uit de IT Manager, Business Intelligence Analyst en werkplekbeheer. Het team is verantwoordelijk voor de IT-ondersteuning bij Sigmax: van het realiseren van optimale werkplekken tot aan applicatie- en licentiebeheer. Daarnaast levert het IT-team ook allerlei rapportages, bijvoorbeeld met Power BI. Tijdens deze stage werk je mee in de dagelijkse praktijk met uiteenlopende taken.

 

De opdracht
Als stagiair(e) binnen ons IT-team ga je aan de slag met het beantwoorden van gebruikersvragen over de gebruikte applicaties. Ook ga je door middel van nieuwe tooling Sigmax’ licentiebeheer op orde brengen. Daarnaast ga je (in overleg met de IT Manager en Business Intelligence Analyst) binnen ITSM tooling aanpassingen doorvoeren en onderdelen inrichten. Tenslotte kun je ook applicaties als TOPdesk en TFS optimaliseren.

Wie zoeken wij?
We vragen van jou een positieve houding, een gezonde mate van zelfstandigheid en dat je openstaat voor nieuwe ontwikkelingen. We vinden het ook belangrijk dat je over de nodige creativiteit beschikt. Je volgt de opleiding mbo niveau 4 ICT Beheerder/Expert IT Systems and devices.

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeente Amsterdam, de NS en Carglass;
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Loes Runneboom (team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.