Stage: ondersteuning projectteam

Zorg voor een naadloze aansluiting van onze software op de processen van de klant

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

CityControl is een platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen middels kentekenherkenning-camera’s. Inmiddels maken 186 gemeenten gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

CityPermit biedt een online parkeervergunningensysteem dat burgers voorziet van een self-service portal voor het regelen van parkeerzaken. Met deze oplossingen houden overheidsinstanties en parkeerbedrijven meer tijd over voor hun kerntaken en draagt Sigmax bij aan het creëren van veilige en leefbare steden binnen de Benelux.

De opdracht

Jouw stage kan op verschillende manieren worden vormgegeven omdat we veel gelijktijdige projecten hebben lopen. Denk bijvoorbeeld aan de coördinatie van het projectportfolio, het uitvoeren van kwaliteitsanalyses, het inrichten van klantomgevingen, het voorbereiden van projectmeetings en het maken van procesbeschrijvingen of draaiboeken voor procesoptimalisatie.

De projectteams van Sigmax Law Enforcement zorgen ervoor dat onze softwareoplossingen bij onze klanten worden geïmplementeerd. Hierbij is het van belang dat deze oplossingen aansluiten op hun processen en systemen. De werkzaamheden van een projectteam bestaan o.a. uit het afstemmen van requirements, coördineren van projectactiviteiten, bewaken van risico’s en voortgang, configureren van beleid en testen van functionaliteit. Dit gaat veelal in nauwe samenwerking met onze klanten.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een student die:

  • Een HBO-ICT-opleiding (richting: Software Engineering) of een wo-opleiding Technische Informatica volgt;
  • Het leuk vindt om mee te werken in een klein softwareteam van 10 technische collega’s;
  • Denkt in oplossingen en een uitdaging niet uit de weg gaat.

Hier doe je het voor

  • Samenwerking met leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Een leerzame opdracht bij een toonaangevend softwarebedrijf. Daarnaast staat deze opdracht ook goed op je CV!
  • Een dynamische en veelzijdige leeromgeving, geen dag is hetzelfde. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur en voorhanden projecten kunnen we de werkzaamheden samen vormgeven;
  • Werken voor grote klanten zoals gemeente Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen;
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Voor de invulling van de stage houden we rekening met de op dat moment geldende maatregelen rondom het coronavirus. Een mix tussen werken op kantoor en werken vanuit huis wordt in overleg vormgegeven.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Leonie Bloemen (Team Recruitment) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Meer weten?

004

Leonie Bloemen

Student Recruiter

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

053 - 480 31 00