Stage: ondersteuning projectteam

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

 

De opdracht

De collega’s binnen de projectteams van Sigmax Law Enforcement zorgen dat onze softwareoplossingen werkend bij onze klanten worden geïmplementeerd en aansluiten op de processen en systemen van de klant. Hun werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het afstemmen van ophalen van requirements, het coördineren van projectactiviteiten, rapporteren over risico’s en voortgang, configureren van specifiek beleid en testen van functionaliteit. Dit gaat veelal in nauwe samenwerking met onze klanten. Gemiddeld hebben we ongeveer 50 gelijktijdige en diverse projecten. Jouw stage kan daarom op allerlei verschillende manieren vormgegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan coördinatie van het projectportfolio, opstellen van draaiboeken of templates, uitvoeren van kwaliteitsanalyse, inrichting van klantomgevingen, voorbereiden van projectmeetings of het ondersteunen bij procesoptimalisatie.

Wie zoeken wij?

We zoeken een student HBO-ICT, die:

  • Hands-on aan de slag gaat;
  • Het leuk vindt om te werken op het raakvlak tussen de markt, techniek, onze producten, levering, klanten en processen;
  • Ons product een stap naar de klant helpt te brengen.

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.