Stage: redesign intranet (AFAS software)

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

AFAS Core Team

In Nederland werken ongeveer 11.000 bedrijven met AFAS software voor hun HR- en ERP processen. In 2018 hebben ook wij AFAS geïmplementeerd voor een aantal van onze interne processen. Ons eigen AFAS Core team zorgt voor een optimalisatie van de dagelijkse gang van zaken, maar blijft ook uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. De Proces Manager en applicatiebeheerder zijn samen verantwoordelijk voor de optimalisatie en verdere implementatie van ons ERP systeem. Als stagiair werk je mee in de dagelijkse praktijk van dit team.

 

De opdracht

Met de implementatie van AFAS kwam er voor Sigmax collega’s ook een nieuw intranet. Inmiddels zijn er steeds meer functionaliteiten bij gekomen en lopen er diverse verbetertrajecten binnen de software, waardoor de structuur van het intranet aan een redesign toe is. Momenteel wordt hier de eerste aanzet voor gemaakt.

 

Jouw opdracht is zorgdragen voor de realisatie van ons nieuwe intranet (InSite) in samenwerking met de Proces Manager en applicatiebeheerder. Binnen de software van AFAS realiseer je het redesign. Je zorgt voor een nieuwe lay-out van de bestaande pagina’s door deze van een nieuwe structuur en grafische elementen te voorzien.

Wie zoeken wij?

Een student HBO-ICT (Business), (Media, Informatie en) Communicatie of Bedrijfseconomie, die:

 • Het leuk vindt om te puzzelen aan een mooi en functioneel design van een webpagina;
 • Snel thuis is in nieuwe softwaresystemen;
 • De perfecte balans kan vinden tussen een mooie én functionele site;
 • Zelfstandig kan werken (met natuurlijk de nodige begeleiding van het team);
 • Inventieve oplossingen kan vinden binnen de (on)mogelijkheden van de AFAS software (voorkennis van AFAS niet noodzakelijk).

 

Hier doe je het voor

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.