Stageopdracht redesign intranet (AFAS software)

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Sigmax Shared Services
Sigmax Shared Services helpt en adviseert de business units Law Enforcement, Field Service Solutions, Public Transport en SequriX. Denk aan juridische- en personeelszaken, maar ook office management, marketing en communicatie, financiële administratie en de servicedesk maken hier deel van uit.

 

De opdracht
In Nederland werken ongeveer 11.000 klanten met AFAS software voor hun HR- en ERP processen. Vorig jaar hebben ook wij AFAS geïmplementeerd. Daarbij kwam ook een nieuw intranet. Inmiddels zijn er steeds meer functionaliteiten bij gekomen en lopen er diverse verbetertrajecten binnen de software, waardoor de structuur aan een redesign toe is. Momenteel wordt hier de eerste aanzet toe gemaakt.

 

Jouw opdracht is het bouwen van een oplossing waardoor de medewerkers van Sigmax slimmer en efficienter kunnen werken. Het vertalen van bedrijfsprocessen naar goede ondersteuning in het ERP systeem hoort hierbij. Het einddoel is een nieuw intranet met een nieuwe look and feel, waarbij ook kritisch gekeken is naar de structuur en User Experience van het ontwerp. Na afloop weet je dus niet alleen hoe je bedrijfsprocessen met een IT systeem kan ondersteunen, maar voel je je al behoorlijk thuis in de veelgebruikte software van AFAS.

Wie zoeken wij?

Een student HBO-ICT (specialisatie Business) of hbo Media, Informatie en Communicatie, die:

  • het leuk vindt om te puzzelen op een mooi en functioneel design van een webpagina;
  • verschillende belangen kan afwegen en helder kan uitleggen waarom keuze a of b gemaakt wordt;
  • snel thuis is in nieuwe software systemen;
  • zelfstandig kan werken (met natuurlijk de nodige begeleiding van onze Processpecialist Marjolijn);
  • Inventieve oplossingen kan vinden binnen de (on)mogelijkheden van de AFAS software (voorkennis van AFAS niet noodzakelijk).

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de NS en Carglass;
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes

 

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.